Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-08-2018

1. Līgā graujoša uzvara ar 9:0!


Komanda.lv 1. līgas 13. kārtas spēlē BFC Daugavpils/Progress mājās ar 9:0 sagrāva Grobiņas SC. Savus pirmos vārtus sezonā guva gan Ričards Žaldovskis, gan Marčio.

Grobiņa uz spēli Daugavpilī ieradās 11 futbolistu sastāvā, tādēļ Daugavpils komandai šajā spēlē bija jāizmanto pārspēks fiziskajā ziņā. Ņemot vērā to, ka Grobiņa jau pirmajā puslaikā palika mazākumā, mūsu futbolisti to arī paveica.

Divu minūšu laikā Sedriks (17. un 18. minūte) guva divus vārtus, pēc kā gan uzreiz guva savainojumu un bija spiests laukumu atstāt. Neskatoties uz to, turpinājumā mēs guvām vēl septiņus vārtus.

Pirmajā puslaikā ar vārtu guvumiem atzīmējās Naisirs Karmona Munjoss un Vugars Askerovs. Otrais puslaiks iesākās ar uz maiņu uznākušā Kirila Iļjina vārtu guvumu, bet turpinājumā precīzi sita arī Žaldovskis, divas reizes Marčio, bet vēl vienu reizi precīzs bija Naisirs. Graujošss panākums ar 9:0.

Turnīra tabulā Daugavpils joprojām ieņem otro vietu. 28 punkti ir arī “Super nova”, savukārt pirmā ir Tukums ar 36 punktiem.

Nākamā spēle 18. augustā pret FK “Auda”, kuras rindās pēdējo spēli futbolista karjerā aizvadīs Kaspars Gorkšs.




Atpakaļ