Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-08-2018

5 mūsējie izlases rindās spēlēja ar Anglijas un Vācijas klubiem


No 3. līdz 5. augustam Iecavā un Jelgavā Latvijas U16 izlases sastāvā pieci daugavpilieši ieguva iespēju aizvadīt spēles “Neatkarības kausa izcīņā”. Starp pretiniekiem bija slaveni un spēcīgi ārzemju klubi.

Latvijas Futbola federācija šogad pirmo reizi organizēja starptautisko turnīru “Neatkarības kauss”, kurā starp viesiem bija spēcīgo futbola akadēmiju “Tottenham Hotspur”, Berlīnes “Hertha”, Varšavas “Legia” jaunieši.

Latvijas U16 izlase tika pārstāvēta ar divām izlasēm. A izlasē starp pamatsastāva futbolistiem tika mūsu audzēkņi Kristiāns Kaušelis, Maksims Rodčenko un Niklāvs Konrāds Skrinda. B izlasē par stabilu vērtību kļuva Oļģerts Raščevskis un Mareks Mikšto.

A apakšgrupā Latvijas A izlase turnīru iesāka ar uzvaru pār Varšavas “Legia” (3:1), pie tam divus no vārtiem guva mūsu komandas snaiperis Kaušelis. Otrajā spēlē ar iespaidīgo 5:0 tika sagrauta Somijas futbola akadēmija EPS (atkal vārti arī Kaušelim), savukārt pēdējā spēlē ar 0:2 tika zaudēts Berlīnes “Hertha”.

B izlase apakšgrupu turnīru iesāka ar 4:2 panākumu pār Čehijas komandu Ostravas “Banik” un vārtu guvēju sarakstā atzīmējās arī mūsu Raščevskis. Otrajā grupas spēlē bezvārtu neizšķirts ar Ļvovas “Karpaty”, bet pēdējās spēles galotnē ar 0:1 zaudēts “Tottenham”.

Pusfinālos abas mūsu izlases piedzīvoja zaudējumus. A izlase pēcspēles sitienu sērijā piekāpās Anglijas komandai, bet B izlase ar 0:2 zaudēja Vācijas klubam. Bronzas spēlē B izlase bija pārāka ar 1:0, bet lielajā finālā “Tottenham” pieveica Berlīnes vienību. 




Atpakaļ