Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-07-2018

Ar drošu uzvaru iesoļojam ceturtdaļfinālā!


Latvijas kausa izcīņas astotdaļfinālā ar pārliecinošu uzvaru nākamajā kārtā iekļuvuši BFC Daugavpils/Progress futbolisti! Viesos ar 6:2 izdevās apspēlēt Grobiņas SC un cīņa par Latvijas kausu turpinās.

Latvijas kausa izcīņas izlozē tika noskaidrots, ka Daugavpils vienībai pretiniekos būs cita 1. līgas komanda Grobiņas SC. No sportiskā viedokļa tas nebija slikts variants, bet kā mīnuss bija jāmin tālais ceļš uz spēli. Vairākiem futbolistiem pirms šīs spēles bija ļoti liela slodze, jo vēl pirms divām dienām bija jāaizvada U18 čempionāta spēle Jelgavā.

Neskatoties uz visiem sarežģījumiem, BFC Daugavpils/Progress nodemonstrēja augstu klasi un uzvarēja viesos ar 6:2! Spēles 20. minūtē rezultātu atklāja Aleksandrs Ivanovs, kurš pēc stūra sitiena izspēles saņēma piespēli vārtu priekšā no Jurija Sokolova un sita precīzi ar galvu. Jau pēc 3 minūtēm rezultātu dubultoja Iļja Ševčuks, uz ko mājinieki atbildēja ar skaisti izpildītu soda sitienu – 1:2.

Uzvarētāja liktenis noskaidrojās otrajā puslaikā, kad 60. minūtē vārtus guva Sedriks Kuadio, bet arī šoreiz Grobiņa salīdzinoši ātri vienus vārtus atguva, pietuvojoties līdz 2:3. 73. minūtē savus otros vārtus ar sitienu no distances guva Ševčuks, bet mača izskaņā ātrajos pretuzbrukumos vārtus guva arī Vugars Askerovs un Kirils Iļjins! Beigās pārliecinoša uzvara ar 6:2!

Ceturtdaļfināla pretinieks tiks noskaidrots izlozē 11. jūlijā!




Atpakaļ