Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

23-01-2012

Sporta ziņas


Biatlonistam Andrejevam dubultuzvara (23.01)

 

Latvijas biatlona kausa izcīņas 1. etapa sacensībās ļoti veiksmīgi nostartējis Žans Andrejevs, kuram izdevās izcīnīt divas uzvaras, kas viņu pietuvinājušas pasaules junioru čempionātam, kas februāra beigās norisināsies Somijā.

 

Nedēļas nogalē Madonā norisinājās Latvijas kausa izcīņas 1. etaps, kas vienlaicīgi bija arī viens no atlases posmiem pasaules junioru un jauniešu čempionātam. A grupā (1993.-1994. dzimšanas gads) Žans Andrejevs uzvarēja gan 7,5 kilometru sprintā, gan 10 kilometru iedzīšanā.

 

Starp dalībniekiem bija ļoti daudz Lietuvas pārstāvju, kuri patraucēja pie godalgām C grupā tikt mūsu Daugavpils biatlonistiem. 1997.-1998. gadā dzimušo sportistu konkurencē Ņikita Osipovs gan sprintā, gan iedzīšanā bija ceturtais, bet pirmās trīs vietas tika tieši lietuviešiem.

 

Maksims Jurinovs pirmajā dienā bija septītais, bet otrajā sestais, savukārt Ēriks Loktevs astotais un septītais.

 

Vienlaicīgi ar šīm sacensībām norisinājās arī Latvijas čempionāts veterāniem. Par uzvarētāju sprinta disciplīnā kļuva Staņislavs Monskis.

 

 

 

Jaunie hokejisti atspēlējas no 0:2 un uzvar (23.01)

 

Latvijas jaunatnes hokeja čempionātā pie uzvaras tika Daugavpils BJSS U12 vecuma grupas puiši, pie tam mača gaitā viņi atspēlējās no divu vārtu deficīta.

 

„EVHS/Jūrmala” vadībā izvirzījās jau trešajā minūtē, bet 18. minūtē dubultoja savu pārsvaru. Vēl līdz pat 30. minūtei viesi saglabāja minimālu pārsvaru (2:1), taču tad īsā laikā daugavpilieši iemeta divus bezatbildes vārtus, bet vēlāk arī vēl vienus. Jūrmalnieki vēl prata pievilkt līdz 3:4, bet pēdējais vārds piederēja mājiniekiem – 5:3.

 

Pa diviem vārtiem mūsu rindās iemeta Vladislavs Barkovskis un Artjoms Šimans.

 

 

 

 

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ