Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

02-07-2018

Daugavpils pārliecinoši iekļūst 1/8 finālā!


BFC Daugavpils/Progress svētdienas vakarā ar graujošu panākumu pār JDFS Alberts futbolistiem nodrošināja dalību Latvijas kausa izcīņas 1/8 finālā! Uzvarā ar 5:0 ar diviem vārtu guvumiem atzīmējās Vugars Askerovs!

Latvijas kausa izcīņas 2. posma spēlē mūsu futbolisti uzņēma viesus no Rīgas. Abas komandas šajā sezonā vienu reizi jau bija tikušās, kad 1. līgas spēlē mūsu spēlētāji apspēlēja pretiniekos viesos ar 2:1. Šoreiz spēle aizritēja ar izteiktu mūsu vienības pārākumu.

Jau 8. minūtē spēles rezultāts tika atklāts, kad izcili nostrādāja saikne Askerovs – Iļja Ševčuks. Askerovs iesāka uzbrukumu un pēc Ševčuka piespēles noslēdza to ar sitienu zem vārtu pārliktņa. Pirmā puslaika turpinājumā liels teritoriāls pārsvars bija Daugavpilij, bet lielas problēmas sagādāja momentu realizācija. Pēc pirmā puslaika minimālais 1:0.

Visus punktus uz “i” izdevās salikt otrajā spēles nogrieznī. 2:0 pēc filigrāna Dāvja Cucura reida pa kreiso malu panāca Ševčuks, bet trešos vārtus ar skaistu tālsitienu guva Askerovs!

Spēles izskaņā momentu skaits arvien palielinājās un arī rezultativitāte bija līmenī. 4:0 ātrā pretuzbrukumā ar sitienu no kreisās puses panāca Kirils Iļjins, bet punktu spēlei ar realizētu 11 metru soda sitienu pielika Valerijs Afanasjevs – 5:0!

Šajā spēlē ar diviem vārtiem izcēlās Askerovs, 1+2 Ševčukam, bet Iļjinam vārti un rezultatīva piespēle.

1/8 fināla spēle tiks aizvadīta šajā nedēļas nogalē, bet pretinieks un vieta noskaidrosies pēc izlozes.




Atpakaļ