Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

25-06-2018

Latvijas čempionātā vieglatlētikā Daugavpiliešiem augsti sasniegumi!


Latvijas čempionāts vieglatlētikā (U - 20 grupa un U-18 grupa) notika Saldū 21.- 22.jūnijā, kur Daugavpils bērnu un jaunatnes sporta skolas vieglatlētiem izdevās uzrādīt augstus rezultātus.

Artjoms Gorjačko pirmajā dienā izcīnīja otro vietu 1500 metru skriešanā ar rezultātu 4.06.45. Otrajā dienā  Artjoms Gorjačko (treneris Andrejs Domaņins) izcīnija 1. vietu un kļuva par  Latvijas čempionu 800 metru distancē ar rezultātu 1.57.08. Artjomam būs iespēja parstāvēt Latviju Baltijas valstu komāndu čempionātā.

Aleksandrs Ķuneļs (treneris Jazeps Markevičs) izcīnija 2. vietu diska mešanā ar rezultātu 45 metri 18 cm un arī iekļuva Latvijas izlasē.

Erlands Gipters (treneris Jazeps Markevičs) izcīnīja 3. vietu augstlēkšanā ar rezultātu 1 m 83 cm. Arī Anatolijs Šavecs (treneris Jazeps Markevičs) augstlēkšanā starp junioriem izcīnīja 3. vietu ar rezultātu 1 m 88 cm.

3. vietu mūsu komanda izcīnija zviedru stafetē ar rezultātu 2.03.15. Komandas sastāvā: Adrians Libiņš, Artjoms Gorjačko, Aleksandrs Visockis un Jūrijs Kravčonoks.

Kopumā Daugavpils BJSS vieglatlētu komanda izcīnija sešas medaļas.

Komandu sagatavoja treneri: Jazeps Markevičs, Andrejs Domaņins un Gaļina Kozireva.

Liels paldies sportistiem un treneriem par sasniegtiem rezultātiem.

 




Atpakaļ