Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

22-06-2018

Daugavpils jaunieši dodas uz elitāru turnīru Vācijā


BFC Daugavpils 2007. gada komanda šodien dodas ceļā uz Vācijas pilsētu Hanoveri, kur norisināsies starptautiskais turnīrs “Raddatz Immobilien Cup”. Starp turnīra dalībniekiem ir tādi slaveni klubi kā Paris St.Germain, Sevilla, Manchester City, Inter, Schalke 04, Rangers un daudzi citi.

2007. dzimšanas gada komanda šodien devusies ceļā uz Vāciju, kur komandu gaida ļoti nopietns pārbaudījums. 72 komandas no visas Eiropas cīnīsies par uzvaru turnīrā Hanoverē. Pirmo reizi vēsturē starp dalībniekiem būs arī jaunieši no Daugavpils. Pretinieku rindās būs jauniešu akadēmijas no Vācijas, Anglijas, Skotijas, Dānijas, Zviedrijas, Čehijas, Grieķijas, Polijas, Nīderlandes, Slovēnijas, Beļģijas, Portugāles, Austrijas, Francijas, Spānijas, Bosnijas un Hercegovinas, Ungārijas, Turcijas.

BFC Daugavpils tikusi ielozēta D grupā ar Anglijas grandu “Manchester City”, Čehijas komandu “Pardubice”, Zviedrijas “Sollentuna FK”, kā arī divām Vācijas komandām.

Pēc apakšgrupu turnīra spēlēm mūsu komandai ir iespējas tikties arī ar Milānas “Inter”, “Sevilla”, PAOK un citām Eiropā labi pazīstamām vienībām. Turpmākais spēļu kalendārs gan ir tieši atkarīgs no rezultātiem pirmajā turnīra fāzē.

Pirms divām nedēļām notikušajā 2008. gada komandu turnīrā par čempioniem kļuva Lisabonas “Benfica”, kas finālā pārspēja Milānas “Inter”.

 




Atpakaļ