Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

23-01-2012

Sporta ziņas


„Daugavai” zaudējums pārbaudes spēlē un priekšā brauciens uz Turciju (23.01)

 

Daugavpils „Daugava”, gatavojoties jaunajai futbola sezonai, kura startēs martā, turpina aizvadīt pārbaudes mačus. Spēlē pret Lietuvas „Žalgiri” piedzīvots zaudējums ar 0:1.

 

Sestdien „Daugava” Viļņā samēroja spēkus ar „Žalgiri”, kas ir ierasts sparingpartneris mūsu vienībai. Eksperimentējot ar sastāvu, tika piedzīvota neveiksme ar 0:1. Pirmajā puslaikā spēlēja pārsvarā jaunie futbolisti un iespējamie jaunpienācēji, bet spēles otrajā pusē laukumā devās iepriekšējā gada sastāvs. Vienīgos vārtus mūsu vienība ielaida skaitītas sekundes līdz cīņas beigām.

 

Mūsu komanda šodien aizvadīs vēl vienu maču Lietuvā, tiekoties ar „Dainava”, bet otrdien spēle savā laukumā „Esplanādes” stadionā ar „Gulbeni”. Sākums plkst. 11:30.

 

Jau trešdien daugavpilieši izlidos uz Turcijas pilsētu Antāliju, kur piedalīsies prestižā futbola turnīrā veltītam Čečenijas prezidenta A.K.Kadirova piemiņai. Starp dalībkomandām būs tādas vienības kā Bukarestes „Rapid”, Groznijas „Terek”, Harkovas „Metalist”, Varšavas „Polonia” un citas. Komandas tiks sadalītas divās apakšgrupās pa četriem klubiem katrā no tām.

 

Uz turnīru ieradīsies pat UEFA prezidents Mišels Platinī, bet spēles tiks translētas gan Eiropā, gan ārpus tās. Pēc šī turnīra „Daugava” paliks Turcijā, kur aizvadīs vēl vairākus mačus.

 

 

Cīkstoņi sacentās Jelgavā (23.01)

 

21. janvārī Daugavpils BJSS audzēkņi devās uz Jelgavu, kur cīnījās par „Milona kluba kauss” godalgām. Tās arī tika iegūtas, pie tam uzreiz veselas astoņas.

 

Ne pie vienas uzvaras tikt šoreiz neizdevās, toties diviem sportistiem izdevās iegūt otrās vietas. To paveica Vitālijs Krediks un Igors Loginovs, savukārt pie trešajām vietām tika Eduards Linde, Māris Dzirkalis, Pāvels Timpers, Aleksandrs Morozovs, Genādijs Osipovs un Dmitrijs Gaidelis.

 

 

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ