Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-06-2018

Mūsu U9 komanda uzvar turnīrā Lietuvā


No 2. līdz 3. jūnijam Lietuvas pilsētā Trāķos BFC Daugavpils 2009. gada komanda kļuva par starptautiskā turnīra “Trakai Cup 2018” čempioniem! Nevienā no spēlēm mūsu puiši nepiedzīvoja zaudējumus.

“Trakai Cup” jau vēsturiski norisinās Trāķu pilsētas svētku laikā un pulcē dažāda vecuma grupu komandas no dažādām valstīm. Daugavpils šoreiz tika pārstāvēta ar 2009. dzimšanas gada vienību un treneru Ivana Maksimčuka un Ivara Caunes vadībā lika par sevi runāt skaļi.

Mūsu 1. komanda aizvadītajās sešās spēlēs izcīnīja tikai un vienīgi uzvaras. Apakšgrupu spēlēs ar 1:0 tika uzvarēta Viļņa, ar 2:1 Klaipēda, 7:0 Grigišķis, 2:0 Rabona-2, bet izslēgšanas spēlēs ar 4:1 Rabona-1, bet lielajā finālā atkārtoti pārspēti Viļņas vienaudži ar rezultātu 2:0!

Par labāko turnīra spēlētāju tika atzīts Linards Lozda. Galvenais treneris Ivans Maksimčuks uzsvēra, ka turnīra laikā vairāki futbola eksperti uzsvēra augsto mūsu spēlētāju sagatavotības līmeni. Jāatzīst gan, ka vairākās spēlēs pretinieks bija ievērojami vājāks, tādēļ visa turnīra garumā pietrūka augsta līmeņa pretinieku. Klaipēdas un Viļņas futbolisti gan sagādāja nopietnu pretspēku un spēles ar šīm komandām bija ļoti saistošas.

Uzvara šajā turnīrā automātiski garantē mūsu klubam dalību starptautiskā turnīrā Krievijā, kas notiks rudenī. Par dalību šajās sacensībās gan tiks lemts papildus.

Otrā Daugavpils komanda iesāka ar 2:2 pret Minsku, pēc kā zaudēja Utenai ar 0:3, apspēlēja Elektrēnus (1:0), bet turpinājumā piekāpās Rabona-1 (0:3) un Rabona-2 (1:2). Noslēguma tabulā tika ieņemta 8. vieta 10 vienību konkurencē.




Atpakaļ