Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-01-2012

Aizvadīts Daugavpils BJSS čempionāts vieglatlētikā telpās


17. un 19. janvārī vieglatlētikas manēžā tika aizvadītas Daugavpils BJSS atklātās meistarsacīkstes vieglatlētikā telpās A un B grupām.

 

Daugavpilī savu meistarību demonstrēja ne tikai labākie pilsētas un novada jaunie sportisti, bet arī Krāslavas, Ilūkstes un Aizkraukles censoņi.

 

50 metru skrējienā A grupas puišiem uzvara tika krāslavietim Mārtiņam Kolitam, bet labākais no daugavpiliešiem Vitālijs Haritonovs bija sestais. 600 metru skrējienā uzvara Artjomam Dombrovskim, kurš apsteidza Oļegu Piļinoviču. Tāllēkšanas sektorā panākums ilūkstietim Raimondam Timšānam, bet Daugavpils novada pārstāvis Ervīns Vaikulis bija trešais.

 

Augstlēkšanā dubultuzvara  daugavpiliešiem. Pārlecot 1,85 metrus, uzvarēja Dmitrijs Strelkovs, bet otrais bija Vitālijs Haritonovs. Trīssoļlēkšanā uzvara (11,78 metri) Dainim Ancānam, bet trešais rezultāts Aleksandram Semjonovam.

 

Meiteņu konkurencē neviena Daugavpils pārstāve nestartēja nevienā no disciplīnām, bet Daugavpils novada pārstāvēm vienīgā uzvara trīssoļlēkšanā, kur vistālāk izlēca Violeta Laurene.

 

B grupas jauniešu konkurencē 50 metros nepārspēts Antons Puhoviks, bet trešais Imants Kornijenko. Puhovikam labākais rezultāts arī 600 metru skrējienā (1:41 minūte), kur viņš tuvāko sekotāju Valdi Kromānu apsteidza par deviņām sekundēm, bet trešais Ņikita Jurtjajevs.

 

Tāllēkšanā Ņikita Gecevičs uzrādīja otro augstvērtīgāko rezultātu, bet Filips Klim-Afonskis bija otrais augstlēkšanā. 50 metru barjerotajā distancē un trīssoļlēkšanā startēja tikai daugavpilieši. Trīssolī labākais Ņikita Gecevičs (11, 12 metri), aiz viņa palika Valdis Kromāns un Artūrs Vasiļonoks. 50 metros ar barjerām uzvara Imantam Kornijenko, otrais Vladislavs Roščupkins, bet trešais Artūrs Vasiļonoks.

 

B grupas meitenēm visātrākā 50 metros izrādījās Veronika Baltkaule, apsteidzot Viktoriju Garkovsku un Nadeždu Samorodovu. 600 metros vienīgā dalībniece un uzvarētāja bija Jūlija Pupina.

 

Tāllēkšanā no vietas pirmā Jūlija Tarvide, apsteidzot Veroniku Baltkauli. Augstlēkšanā nepārspēta Anastasija Karpekina, bet aiz viņas Tarvide un Viktorija Fjodorova. 55 metru distancē ar barjerām Tarvidei uzvara, Pupinai otrā vieta, savukārt Baltkaule bija trešā.

 

Noslēgumā Tarvidei arī trešā pirmā vieta. Šoreiz viņa bija labākā trīssoļlēkšanā. Otrā vieta Pupinai, bet trešā šoreiz Baltkaule.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ