Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

25-05-2018

Daugavpilī pirmo reizi notiek Eiropas Sudraba līgas sacensības volejbolā (VIDEO)


Daugavpilī pirmo reizi notiek grandiozs sporta pasākums – Eiropas Sudraba līgas sacensības volejbolā. Pēc 11 gadu pārtraukuma , Latvijas vīriešu volejbola izlase atgriežas prestižajās šīs līgas sacensībās. Pēc sekmīgās atgriešanās Eiropas līgā Klāgenfurtē ar uzvaru četros setos pār mājiniekiem austriešiem, Latvijas volejbola izlase nākamās divas spēles aizvada vienā no tradicionālajiem valsts volejbola centriem Daugavpilī.
23. maijā Daugavpils Olimpiskajā centrā notika spēle Latvija – Makedonija. Tā bija Latvijas izlases uzvara un par spēles labāko spēlētāju atzīts daugavpilietis Denis Petrovs. Priecājamies un lepojamies!
26. maijā, plkst. 18.00 vēl viena spēle -
 
Latvija – Kosova.


Latvijas volejbola izlasē spēlē 4 daugavpilieši – Denis Petrovs, Aleksandrs Kudrešovs, Andis Cimoško, Toms Švāns.
24. maijā Daugavpils Olimpiskajā centrā bija tikšanās ar volejbolistiem, viņu pirmajiem treneriem, pilsētas sporta jomas vadītājiem. Puiši atzīst, ka startu viņu sporta karjerā, protams, devusi dzimtās pilsētas volejbola skola. Visi četri izlases spēlētāji ir pateicīgi saviem pirmajiem treneriem – Edgaram Savickim, Borisam Čolokjanam, Anatolijam Logačovam, kuri atklāja viņiem volejbolu un, protams, ir priecīgi spēlēt tāda mēroga sacensībās savā dzimtajā pilsētā.
Pieredzes bagātie Daugavpils sporta skolas volejbola treneri jūt gandarījumu no paveiktā darba, kad redz savus audzēkņus, spēlējot tik augsta ranga spēlēs un, protams, priecājas par viņu panākumiem.
Tikšanās dalībnieku vidū bija Daugavpils pilsētas domes deputāts Jānis Dukšinskis. Viņš atzina, ka mums tā ir ļoti liela atbildība un gods –uzņemt tik nopietna līmeņa sporta pasākumu.
Pilsētai ir senas volejbola tradīcijas, sava volejbola skola, un arī savi volejbolisti, kuri nes Daugavpils vārdu tālu aiz tās robežām.
Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa. 




Atpakaļ