Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

16-05-2018

14. maijā Makedonijas galvaspilsētā Skopje sākās Eiropas čempionāts cīņas sporta veidos kadetiem


Latvijas izlasi brīvajā cīņā pārstāvēja arī Daugavpils Bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi Aleksnadrs Morozovs un Rihards Grigorjevs.

Rihardam šīs sacensības neizrādijās pārāk veiksmīgas, viņš svara kategorijā līdz 80 kg astoņdaļfinālā sīvā cīņā piekāpās Moldovas pārstāvim ar rezultātu 6-5.  

Aleksandram gan izdevās paradīt lielisku sniegumu. Viņš astotdaļfinālā priekšlaicīgi ar rezultātu 12-2 uzvarēja Šveices pārstāvi, tad ceturtdaļfinālā pieveica Slovākijas cīkstoni ar rezultātu 14-4 un iekļuva pusfinālā.

Pusfinālā pretī stājās Turcijas pārstāvis Adem Burak Uzun. Diemžēl pusfinālā priekšlaicīgs zaudējums 10-0 un līdz ar to iespēja cīnīties par bronzas medaļu.

Bronzas mača pretinieks Grūzijas pārstāvis Giorgi Tcholadze pagajušajā gadā Eiropas čempions kadetiem un Pasaules čempionāta trešās vietas ieguvējs. Aleksandrs diezgan līdzīgi cīnījas ar titulēto pretinieku izvirzoties vadība ar 4-0 cīņas sakumā. Tomēr beigās sāpīgs zaudējums ar 9-7 un piektā vieta Eiropas čempionātā.

Eiropas čempionāts vel turpinās un uz Maķedonijas paklājiem vel izies mūsu grieķu romiešu cīkstoņi Vladislavs Mihailovs un Jakovs Jakovļevs.

Apsveicam Aleksandu Morozovu un viņa treneri Sergeju Kursīti ar lielisko sniegumu, ka arī novēlām veiksmi mūsu Vladislavam un Jakovam.




Atpakaļ