Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

15-05-2018

Balvi tiek apspēlēti ar graujošo 15:0


Komanda.lv 1. līgas ceturtajā spēlē BFC Daugavpils/Progress ar 15:0 viesos sagrāva līgas jaunpienācēju Balvu SC. Ar četriem vārtu guvumiem atzīmējās Sedriks Kuadio, bet ar trīs vārtu guvumiem piebalsoja Dainis Sibirjanovs.

Pēc veiksmīgā sezonas starta Daugavpils pirmo reizi vēsturē tikās ar Balvu komandu, kas iepriekšējā kārtā pārsteidza ar neizšķirtu 1:1 pret JDFS Alberts. Šoreiz pārsteigumi izpalika un mūsu futbolisti dominēja jau no pirmajām minūtēm. Jau 3. minūtē pēc Iļjas Ševčuka piespēles rezultātu atklāja Edgars Urbāns un nākamajās 20 minūtēs vēl vismaz 5-6 ļoti labas vārtu gūšanas iespējas palika neizmantotas.

Tikai 26. minūtē komandas labākais snaiperis Sedriks Kuadio beidzot panāca 2:0, pēc kā īsā laikā komanda nokārtoja vēl četrus vārtu guvumus un pēc pirmajām 45 minūtēm graujošais 6:0! Jāizceļ, ka 43. minūtē savus pirmos vārtus 1. līgas čempionātā guva Jurijs Sokolovs, kurš šajā turnīrā vēl nekad nebija guvis vārtus.

Otrā puslaika sākumā divas rupjas kļūdas varēja maksāt mums vārtu zaudējumu, taču mājinieki savas iespējas neizmantoja, bet spēles izskaņa atkal piederēja Daugavpilij! Lēnā garā pārsvars tika arvien vairāk un vairāk palielināts. 11 metru soda sitienu realizēja Vugars Askerovs, īstajā laikā un vietā bija Edgars Urbāns, vārtus ar galvu guva Raivis Skrebels, bet spoži laukumā uz maiņu devās Dainis Sibirjanovs, kuram pirmais karjeras hat-trick! 81. minūtē savus vārtus guva arī viens no šīs spēles līderiem Valerijs Afanasjevs – 15:0!

Ar tik lielu pārsvaru 1. līgas čempionātā mūsu komanda vēl nebija uzvarējusi. Pēc četrām turnīra kārtām Daugavpils/Progress kļuvusi par vienīgo turnīra tabulas lideri.

 

Nākamā spēle 20. maijā viesos Preiļos, pēc kā sekos izbraukums uz Rēzekni.  

 

Balvu SC – BFC Daugavpils/Progress 0:15 (0:6)

Vārti: Kuadio 4; Sibirjanovs 3; Urbāns 2; Askerovs; Afanasjevs, Naisirs; Skrebels, Sokolovs.

BFC Daugavpils/Progress: Dubodelovs, Ševčuks, Sokolovs, Akifjevs, Skrebels, Afanasjevs, Liholetovs, Urbāns, Naisirs, Kuadio, Askerovs.

Uz maiņu: Sibirjanovs, Magrins, Žadanovs, Bohāns, Lebamba. 




Atpakaļ