Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-05-2018

Lieliskā spēlē pārliecinoša uzvara


Spēlējot savu skatītāju priekšā, trešo uzvaru Komanda.lv 1. līgas čempionātā izcīnīja mūsu BFC Daugavpils/Progress. Šoreiz ar 6:0 tika sagrauta viena no konkurentēm cīņā par pirmo vietu FK Auda.

Spēle ar Ķekavas futbolistiem izvērtās ļoti veiksmīga mūsu komandai. 11. spēles minūtē pēc Valerija Afanasjeva izpildītā stūra sitiena soda laukumā veiklākais bija Edgars Urbāns, kurš sita bumbu precīzi zem vārtu pārliktņa. Tas pats Urbāns varēja izcelties arī vēlreiz, tomēr šoreiz trāpīja pa pārliktni. Pārsvaru izdevās dubultot pirmā puslaika izskaņā, kad pēc tālas Afanasjeva piespēles Vugars Askerovs ielauzās soda laukumā un paripināja bumbu jau uz tukšiem vārtiem Sedrikam Kuadio.

Līdz pat otrā puslaika vidum intriga saglabājās, bet tad īsā laikā mūsu komanda noorganizēja divus vārtu guvumus. Abas reizes pēc Sedrika piespēlēm izcēlās Askerovs, panākot jau graujošo 4:0! Spēles izskaņā savus pirmos vārtus 1. līgas čempionātā guva centra aizsargs Grigorijs Akifjevs, kuram padevās precīzs sitiens pēc Afanasjeva piespēles, savukārt punktu cīņai pielika Jegors Morozs, kurš guva vārtus pēc Kirila Iļjina piespēles. Jāpiemin, ka Morozs šajā duelī laukumā devās pirmo reizi sezonā un uzreiz izcēlās ar pirmajiem vārtiem.

Nākamās spēles mūsu futbolisti aizvadīs izbraukumos dažādās Latgales pilsētās. Pirmā pietuvieta 12. maijā būs Balvos, pēc kā sekos izbraukumi un Preiļiem un Rēzekni.

BFC Daugavpils/Progress - FK Auda 6:0 (2:0)
Vārti: Askerovs 2, Kuadio, Urbāns, Akifjevs, Morozs.
BFC Daugavpils/Progress:
Dubodelovs, Sokolovs, Akifjevs, Ševčuks, Skrebels, Liholetovs, Afanasjevs, Naisirs, Kuadio, Askerovs, Urbāns.
Uz maiņu: Sibirjanovs, Morozs, Iļjins, Magrins, Lebamba.




Atpakaļ