Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-01-2012

Pilsētas volejbola čempionāta sāk izkristalizēties līderkomandas


Daugavpils pilsētas volejbola čempionāta jau aizvadītas vairākas kārtas. Jau šobrīd sāk pamazām noskaidroties tās vienības, kuras cīnīsies par augstākajām vietām.

 

Aizvadītajā nedēļā turpinājās pilsētas volejbola čempionāta spēles gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē. Dāmām šogad turnīrā piedalās sešas vienības. Pēdējā spēļu kārtā DU ar 3:2 pārspēja Daugavpils BJSS 93/94 vienību, BJSS 96 ar 3:0 uzvarēja BJSS 97, savukārt „LDZ Cargo” ar 3:0 pārspēja BJSS 1995. gadā dzimušās meitenes. Turnīra tabulā vadošajās pozīcijās ar trīs uzvarām ir DU un LDZ vienības.

 

Vīriešiem dalībkomandu skaits ir divas reizes lielāks. Uz doto brīdi bez zaudējumiem cīnās „EI-2”, BJSS 93/94, kā arī „Veiksme”. Pēdējās divas komandas savstarpējo spēli aizvadīs ceturtdien plkst. 18:00 Daugavpils Olimpiskajā centrā.

 

Runājot par iepriekšējo kārtu rezultātiem, „PSK” ar 3:1 uzvarēja „Līksnu”, „Druva” trīs setos apspēlēja BJSS 96, „Skrudaliena” ar tādu pašu rezultātu BJSS 95, bet „EI-2” arīdzan atstāja sausā „Borg”. Vēl vienā cīņā „Blok-Ada” ar 3:1 pieveica „VVV”. 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ