Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-05-2018

Starptautiskā treniņnometne Daugavpils ledus hallē!


No 2018. gada 3. maija līdz 2018. gada 13. maijam, pēc ilgstošām pārrunām starp SIA “Daugavpils Olimpiskais centrs” administrāciju, ledus halles vadību, BJSS pārstāvjiem un Šveices daiļslidošanas skolas Special Figures AS komandu, Daugavpils ledus hallē tiks īstenota Starptautiskā treniņnometne daiļslidošanā.

Special Figures SA ir Stefana Lambjēla un viņa komandas dibināta daiļslidošanas skola, kurā trenējas Latvijas slavenais daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs. Slidošanas skola  SA Special Figures organizē šāda veida nometnes augsta līmeņa sportistiem, kā arī starptautiskiem viesiem. Skola tika dibināta Šamperī (Champery), Šveicē, 2014. gadā, un kļuva par Denisa Vasiļjeva otrajām mājām.

Atgādināsim, ka Stefans Lambjēls, divkārtējs pasaules čempions un Olimpiskais vicečempions daiļslidošanā, strādā par Denisa Vasiļjeva treneri kopš 2016. gada.

Šosezon Deniss Vasiļjevs piedalījās divos Starptautiskās slidošanas savienības “Grand Prix” posmos, Maskavā notikušajā etapā ieņemot 8. vietu, bet pēc tam novembrī Japānas pilsētā Osakā ierindojoties 6. pozīcijā. 2018. gada februārī Deniss debitēja Olimpiskajās spēlēs, izcīnot 19. vietu. Tapāt viņš šogad izcīnīja augsto 4. vietu Eiropas čempionātā, kā arī martā sasniedza 6. vietu Pasaules čempionātā Milānā.

Denisa treneris un viņa daiļslidošanas skolas Special Figures AS komanda viesosies Daugavpilī 11 dienas. Nometni vadīs profesionāli treneri no Japānas, Amerikas un Šveices, t.sk. Stefans Lambjēls.

SIA “Daugavpils Olimpiskais centrs” izsaka lielu pateicību Special Figures AS skolas pārstāvjiem, Denisam Vasiļjevam un viņa mātei Regīnai Vasiļjevai par šāda veida apmaiņas programmas īstenošanu Daugavpils pilsētā. Ceram, ka tas ir sākums  ilgstošai sadarbībai.

Foto: http://www.insideskating.net/2016/11/03/events/2016-rostelecom-cup-the-draw-for-the-ladies-and-mens-sp-a-photo-story

Tatjana Ardaševa

SIA “Daugavpils Olimpiskais centrs”

klientu apkalpošanas struktūrvienības vadītāja

e-pasts: daugavpils-oc@inbox.lv




Atpakaļ