Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-01-2012

Daugavpils vieglatlēti sacentās Latvijas čempionātā


Jēkabpilī nedēļas nogalē norisinājās Latvijas čempionāts vieglatlētikā C grupas sportistiem. Daugavpils jaunie atlēti ieguva vienu godalgu, kā arī vēl divas reizes bija tuvu pjedestālam.

 

 

1999./2000. gadā dzimušo sportistu vidū bija ļoti sīksta konkurence. Atsevišķās disciplīnās par uzvaru cīnījās pat ap 100 sportistiem. Tā, dāmu konkurencē 60 metru skrējienā par uzvaru sacentās 92 meitenes. Mūsu Dagnija Ciematniece tika līdz B finālam, kur ar personisko rekordu (8,72 sekundes) uzvarēja. Summā tas deva piekto vietu.

 

 

Labs starts 1000 metru skrējienā Aleksandram Visockim, ar kuru strādā jaunais treneris Andrejs Domaņins. Viņa audzēknis ieņēma ceturto vietu, pavisam nedaudz piekāpjoties trešajai pozīcijai.

 

 

Vienīgo godalgu mums nodrošināja augstlēcēja Ciematniece. Neskatoties uz to, ka viņa sacensībās startēja nevesela, viņai izdevās izcīnīt otro vietu. Viņas rezultāts 146 centimetri. Neslikts sezonas sākums, taču turpinājumā rezultātiem vajadzētu vēl vairāk uzlaboties. Uz to cer mūsu delegācijas treneri.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ