Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

16-01-2012

Cīkstoņiem lieliski panākumi Latvijas čempionātā


Latvijas čempionātā cīņā lieliski nostartējuši gan grieķu-romiešu, gan sieviešu, gan brīvās cīņas pārstāvji. Komandu ieskaitē iegūtas divas zelta un viena sudraba medaļa, bet individuālajā ieskaitē vairāk nekā 20 godalgas.

 

Nedēļas nogalē Rīgā norisinājās Latvijas čempionāts cīņas sporta veidos. Daugavpils komanda nostartēja lieliski, vēlreiz pierādot savu spēku šajos sporta veidos. Grieķu-romiešu cīņas komanda ieguva pirmo vietu komandu ieskaitē, bet mūsu treneris Vitālijs Vērdiņš tika atzīts par labāko.

 

Par Latvijas čempionu kļuva Aleksandrs Safonovs, otrās vietas Denisam Leckam, Valentīnam Bebrim un Artjomam Kostigovam. Trešās vietas Ivanam Bohanam, Česlavam Beštinam un Mihailam Levickim.

 

Pirmā vieta komandu ieskaitē arī brīvās cīņas cīkstoņiem, pie tam individuālajā ieskaitē mūsu pārstāvjiem trīs zelta medaļas. Latvijas čempionu godā Imants Lagodskis, Aleksandrs Truškins un Ivans Kolosovs. Trešās vietas Andrejam Krauzovam, Dmitrijam Jakovļevam, Artjomam Iļjinam, Aleksandram Linkevičam un Aleksandram Krauzovam.

 

Otrā vieta komandu ieskaitē mūsu dāmām. Visas sešas uz Rīgu aizbraukušās sportistes tika uz goda pjedestāla, bet uzvarai kopējā ieskaitē ar to nepietika, toties trenere Ļubova Kopilova tika atzīta par labāko treneri. Par Latvijas čempionēm kļuva Karalīna Tjapko, Irīna Petrova un Anastasija Grigorjeva. Bronzas godalgas Aleksandrai Štompeļevai, Anastasijai Oprisņakai un Marijai Sinkevičai.

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ