Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-04-2018

Mercure kausu noslēdzam 4. vietā


Svētdien pēdējo spēli Mercure kausa izcīņā aizvadīja mūsu BFC Daugavpils/Progress. Nespējot gūt vārtus pamatlaikā, mūsu komanda piekāpās JDFS Alberts pēcspēles sitienu sērijā.

Svētdien mūsu komanda uz Rīgu nedevās labākajā sastāvā, jo virkne futbolistu palika Daugavpilī, kur Latvijas jaunatnes čempionāta cīņu aizvadīja U18 futbolisti. Iespējams, ka arī tas daļēji ietekmēja komandas sniegumu, tomēr arī bez vairākiem vadošajiem futbolistiem bija visas iespējas uzvarēt.

Spēles gaitā Daugavpils izveidoja pietiekami daudz vārtu gūšanas momentu, trāpīja arī pa vārtu konstrukciju, taču uzlauzt pretinieku vārtus tā arī neizdevās. Iespējas izcelties bija arī Rīgas komandai, bet mūsu vārtsargs Daniils Žadanovs nostāvēja sausā.

Pēcspēles sitienu sērijā šoreiz pārāki bija “Alberta” spēlētāji, lai gan vairākās epizodēs Žadanovam pavisam nedaudz pietrūka, lai atsistu pretinieku sitienus. Mūsu komanda sagatavošanās turnīru noslēdza 4. vietā.

Pirmā Komanda.lv 1. līgas spēle paredzēta jau šajā sestdienā, kad savā laukumā plkst. 14:00 uzņemsim vienu no titula pretendentēm SK “Supernova”. Skatītājiem spēles laikā tiks piedāvātas dažādas izklaides, būs iespēja iegādāties futbola inventāru par īpašām cenām, kā arī iestiprināties ar dažādiem ēdieniem un dzērieniem. Ieeja uz spēli būs bezmaksas.  




Atpakaļ