Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-04-2018

Daugavpilī turnīrā piedalījās 26 komandas! Uzvaras Daugavpilij un Klaipēdai


No piektdienas līdz pat svētdienai stadionos “Celtnieks” un Daugavpils 16. vidusskolā kopumā 26 komandas divās vecuma grupās cīnījās par “Daugavpils Cup” tituliem. U12 grupā uzvarēja Klaipēdas “Baltai”, bet U10 grupā pirmā vieta BFC Daugavpils puišiem.

Turnīrs no 13. līdz 15. aprīlim kļuva par vienu no vērienīgākajiem šajā pavasarī. 16 komandas sacentās par medaļām U12 vecuma grupā, bet 10 komandas cīnījās par titulu U10 grupā. Šajā nedēļas nogalē 2007. un 2009. dzimšanas gadu grupās konkurence solās būt vēl iespaidīgāka.

U12 vecuma grupā savās apakšgrupās droši uzvarēja BFC Daugavpils-1 un JDFS Alberts, savukārt divās citās grupās viss izšķīrās skaitot gūtos punktus savstarpējās spēlēs. B grupā trīs komandām bija pa sešiem punktiem, bet D grupā trīs komandām bija pa 5 punktiem. Vieta ceturtdaļfinālā šajās grupās neatradās BFC Daugavpils-2 un Tukuma komandām.

Ceturtdaļfinālā BFC Daugavpils-1 ar 1:0 pārspēja Vitebsku, Bjalistokas komanda ar 3:0 pārspēja baltkrievu “Fair Play”, Klaipēdas “Baltai” ar 1:0 uzvarēja Tukuma 1. komandu, savukārt JDFS “Alberts” ar 3:0 apspēlēja RFS.

Daugavpils komandas ceļš pretī zeltam aprāvās pusfinālā, kur ar 1:2 tika atzīts Klaipēdas komandas pārākums. Otrā pārī Polijas komanda piekāpās JDFS “Alberts” ar 0:2. Lielajā finālā Klaipēda pieveica rīdziniekus, bet Daugavpils pēcspēles sitienu sērijā atzina Polijas komandas pārākumu.

BFC Daugavpils-2007 komanda turnīru noslēdza 13. vietā, bet BFC Daugavpils-2 beigās palika 15. pozīcijā. Mūsu komandās par labākajiem futbolistiem tika atzīti Ēriks Bogdans, Aleksandrs Molotkovs un Armands Valainis. Simboliskajā izlasē tika iekļauts Ervīns Piņaskins, kurš tika nosaukts par labāko pussargu.

U10 vecuma grupas turnīrā BFC Daugavpils-1 visa turnīra garumā nepiedzīvoja nevienu zaudējumu un droši triumfēja! Sīvākajā spēlē ar 6:1 tika uzvarēta Baltkrievijas komanda “Fair Play”, bet kārotā spēle pret citu tiešo konkurenti RFS izpalika, jo rīdzinieki pusfinālā piekāpās jau pieminētajiem baltkrieviem. Labāko četrinieku noslēdza BFC Daugavpils-2, bet BFC Daugavpils 2009. gada 1. komanda ieņēma sesto vietu.

Par turnīra labāko spēlētāju tika nosaukts Rolands Daukšts, savukārt labākā pussarga tituls Nikolasam Mimnonovam.




Atpakaļ