Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-01-2012

Nedēļas nogalē svarīgas spēles basketbolistēm un volejbolistiem


Sestdien un svētdien svarīgas spēles Latvijas Sieviešu basketbola līgā un Schenker volejbola līgā aizvadīs „Daugavpils Universitātes” basketbolistes un volejbolisti.

 

Sestdien un svētdien plkst. 17:00 Daugavpils Olimpiskajā centrā Schenker līgas mačus aizvadīs DU volejbolisti. Pēdējā mačā tika piedzīvots zaudējums trīs setos „Ozolniekiem”, tādēļ nepieciešams reabilitēties par šo neveiksmi. Palīdzēt mūcu blicei nevarēs viens no vadošajiem spēlētājiem Haralds Regža, bet pārējie būs ierindā. Sestdien pretiniekos „Biolars”, bet svētdien pretī stāsies viens no labākajiem igauņu klubiem „TTU”. Daugavpiliešiem nepieciešams atbalsts!

 

To pašu var teikt arī par mūsu basketbolistēm. Svētdien plkst. 14:00 Kultūras un sporta pilī viņas aizvadīs principiālu cīņu ar Liepājas spēlētājām. Uzvara pietuvinās mūsu meitenes kārotajam četriniekam, bet viegli tas noteikti nebūs.

 

Gan sestdien, gan svētdien tiks aizvadītas arī pilsētas futzāla čempionāta kārtējās spēles. Pirmajā nedēļas nogales dienā mači ritēs no 12:30 līdz 15:30, bet svētdien no 13:30 līdz 15:30.

 

Ieeja uz visiem sporta pasākumiem būs bezmaksas.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ