Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-04-2018

Ar medaļu no Maskavas


08.aprīlī Krievijas galvaspilsētā Maskavā norisinājās jau tradicionālais trešais starptautiskais taekvondo turnīrs ''Olimpiskais lācītis''. Šis turnīrs pulcēja ap 1200 sportistu no dažādiem Krievijas regioniem, kā arī no kaimiņvalstīm- Baltkrievija, Latvija, Moldova, Kirgizstāna. Turnīra uzvarētājiem un medaļniekiem organizatori un spornsori bija sagatavojuši skaistas medaļas, diplomus, dāvanas. Šajā turnīrā vecuma grupas un svara kategorijas tika dalītas divās daļās- pieredzējušie sportisti un iesācēji, kas trenējas 1-2 gadus.
Mūsu Daugavpils kluba „Jitae” komandu turnīrā pārstāvēja 2 sportisti. Kirils Ivanovs svara kategorijā līdz 68 kg (pieauguši) izcīnīja  čempionāta sudraba medaļu. Tāpat piekto vietu svara kategorijā līdz 63 kg (juniori) izcīnīja Miroslava Vilkova.

Apsveicam mūsu sportistus, viņu vecākus un treneru Borisu Ivanovu! Mēs vēlamies arī turpmāk gūt panākumus un spilgtas uzvaras!
Tuvākajos plānos 14. aprīlī mums plānots "Lietuva Open" sparingā turnīrs un starptautiskās sacensības 19. maijā "Baltic Games 2018" (Ventspilī).

Vairāk informācijas mājas lapā www.jitae.lv




Atpakaļ