Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-04-2018

Aizraujošā turnīrā labākie RFS jaunieši!


No 6. līdz 8. aprīlim stadionā “Celtnieks” desmit komandas no Latvijas, Igaunijas un Baltkrievijas sacentās “Daugavpils Cup” U12 vecuma grupas turnīrā. Par turnīra uzvarētājiem kļuva RFS jaunieši.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo turnīru šoreiz dalībnieku sastāvs bija krietni vien plašāks un daudzveidīgāks. Starp viesiem bija ne tikai komandas no Latvijas, bet arī divas vienības no Baltkrievijas, kā arī trīs jauniešu klubi no Igaunijas.    

Turnīra pirmajā stadijā komandas tika sadalītas divās apakšgrupās pa piecām komandām. Ļoti droši savā grupā visus uzvarēja BFC Daugavpils-1, kas Ivana Maksimčuka vadībā piecās spēlēs uzvarēja ar kopējo vārtu attiecību 19:1. Otrā vietu šajā apakšgrupā nedaudz negaidīti izrāva Balvu vienība, kas trīs spēlēs uzvarēja ar minimālo 1:0, garantējot vietu labāko četru komandu pulkā!

Otrā apakšgrupā pirmo vietu ieguva RFS, kas vienīgos punktus zaudēja pret BFC Daugavpils-2, savukārt citā spēlē ar 2:1 pieveica savu galveno konkurenti Vitebsku. BFC Daugavpils-2, kas šajā turnīrā pirmo reizi spēlēja 11x11, spēja pieveikt Rēzeknes 2005. gada komandu, kā arī ar vienu vārtu pārsvaru zaudēja Tallinas “Levadia” un Vitebskai.

Pusfinālos diemžēl savu labāko sniegumu 2005. gada komanda nespēja nodemonstrēt, zaudējot izredzes uz titulu – 0:1 pret Vitebsku. Otrā pārī Balvi vareni cīnījās ar RFS, taču zaudēja pretiniekam ar 1:2. Lielajā finālā RFS pēcspēles sitienu sērijā pieveica baltkrievus, tādā veidā nodrošinot sev pirmo vietu!

Daugavpils spēlē par bronzu pārliecinoši apspēlēja Balvus (4:0), tādā veidā kaut nedaudz remdējot sāpes par zaudējumu pusfinālā. Mūsu otrā komanda spēlē par 5.-8. vietu piekāpās Polockai, bet beigās ieguva septīto vietu, pateicoties uzvarai pēcspēles sitienos pret Igaunijas Maardu. Polocka noslēgumā ieguva piekto vietu, bet Tallinas “Levadia” ieņēma sesto pozīciju. Rēzeknei devītā vieta, bet Tartu šoreiz 10. pozīcija.

Turnīra simboliskajā izlasē tika iekļauti divi mūsu vienības spēlētāji Sergejs Multiņš un Valters Pūdžs. Vēl starp labākajiem nosaukti arī Jevgeņijs Fjodorovs (Vitebska), kā arī Valters Zandreiters un Oļegs Ivanovs (abi - RFS).




Atpakaļ