Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-01-2012

Jaunatnes sacensības vieglatlētikā


Divas dienas vieglatlētikas manēžā norisinājās Daugavpils BJSS meistarsacīkstes vieglatlētikā C un D grupās. Liela daļa godalgu daugavpiliešiem, bet vairākas medaļas aizceļoja uz Aizkraukli un Daugavpils novadu.

 

Sacensības iesākās jau otrdien, kad jaunie sportisti sacentās augstlēkšanā un 50 metru skriešanā. No Daugavpils sportistiem D grupā 50 metru skrējienā izcēlās Artjoms Pankratjevs, kurš ar rezultātu 7,66 sekundes tika pie uzvaras, bet Aivis Jēgers ar rezultātu 8,4 sekundes bija trešais. Pankratjevam arī trešā vieta augstlēkšanā, kur viņu apsteidza jau pieminētais Jēgers, bet uzvara Andrim Mihailovam.

 

C grupā meiteņu konkurencē dubultuzvara Dagnijai Ciematniecei. 50 metru skrējienā viņas laiks 7,12 sekundes, bet augstlēkšanā 1,30 metri. Otrā sprintā Marina Inkina, bet trešā Evita Kūliņa. Puišiem otrais Oļegs Maculevičs. Augstlēkšanā puišiem uzvarēja Armands Gorbačevs, bet trešais Dmitrijs Fedosejevs. Meitenēm aiz Ciematnieces palika Jūlija Rusecka, savukārt Milena Beļeviča bija trešā.

 

Trešdien sacensības turpinājās ar 300 metru skrējieniem, kā arī tāllēkšanu. Puišu sprintā D grupā Pankratjevam otrā vieta, bet Daniils Proščenko palika trešais. Meitenēm trešais rezultāts Aļonai Trofimovai. Tāllēkšanā uzvarēja Laura Kavecka, savukārt Inesei Ciršai trešā pozīcija. Kārtējo godalgu nopelnīja arī Pankratjevs, kuram trešais rezultāts.

 

C grupā visas godalgas tika Daugavpilij. 300 metros godalgoto trijnieks meitenēm bija sekojošs: Marina Inkina, Jūlija Rusecka, Milena Beļeviča, bet puišiem: Aleksandrs Visockis, Ēvalds Kuļikovs, Oļegs Macuļevičs.

 

Tāllēkšanā ar augstvērtīgākajiem rezultātiem izcēlās Arīna Leščova un Oļegs Macuļevičs. Aiz viņiem palika Jūlija Rusecka un Ēvalds Kuļikovs, kā arī Milena Beļeviča un Vadims Amosovs.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ