Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-01-2012

„Latgale” nenotur pārsvaru un zaudē


Ļoti tuvu negaidītam panākumam Latvijas Atklātajā hokeja čempionātā bijuši „Latgales” hokejisti, kuri pēdējā trešdaļā nenoturēja vienu vārtu pārsvaru pret „SMScredit.lv”, piekāpjoties pretiniekam ar 2:5.

 

„SMScredit.lv” sastāvā sapulcināti daudzi bijušie Latvijas jaunatnes izlases hokejisti, kā arī daudzi pieredzējušie buki. „Latgale” pretī lika sen neredzētu spēlētāju skaitu, kas arī deva rezultātu. Mača gaitā pat nevarēja pateikt, kura no vienībām turnīra tabulā atrodas augstāk (viesi bija ceturtie, daugavpilieši astotie). Uz ledus ritēja līdzvērtīga cīņa, pie tam „SMS” bieži vien glāba lieliskā vārtsarga Edvīna Silavnieka spēle. Diemžēl tieši pretinieki pirmā perioda vidū izvirzījās vadībā, gūstot vārtus vairākumā.

 

Tieši spēle nevienādos sastāvos bija viens no daugavpiliešu klupšanas akmeņiem, jo savas iespējas tika neizmantotas (divas reizes pat varēja ilgāku laiku spēlēt 5 pret 3). Lai nu kā, otrās trešdaļas pēdējās sekundēs pēc Sanda Virksteņa metiena pirmais pie atlēkušās ripas piesteidzās Mihails Smirnovs, līdzsvarojot rezultātu uz tablo.

 

Trešā perioda pirmajā minūtē pēc tā paša Smirnova piespēles ar skaistu metienu vārtu devītniekā mājiniekus izvirzīja Deniss Martjušovs. Nepagāja ilgs laiks un viesi atjaunoja līdzsvaru, bet turpinājumā ritēja līdzīga cīņa. Līdz 51. minūtei iniciatīva bija „Latgalei”, bet tad tika pieļauta rupja kļūda vairākumā, ko viesi pārvērta izgājienā viens pret vienu – 3:2. Atlikušajā laikā variantu izglābties vairs nebija – 2:5.

 

Mūsu komandā vārti un piespēle Smirnovam, bet turnīra tabulā saglabāta astotā pozīcija. Viesu rindās divi  vārti un viena rezultatīva piespēle Andrejam Maslovskim, bet vieni vārti un divas piespēles Jurijam Kļujevskim.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ