Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

03-04-2018

Sastāva papildinājumi: Vorobjovs un Naisirs


BFC Daugavpils/Progress sastāvu jaunajai Komanda.lv 1. līgas sezonai pastiprinājuši divi futbolisti – Sergejs Vorobjovs un Naisirs Karmona Munjozs.

Mūsu komanda turpina aktīvi komplektēt sastāvu gaidāmajai 1. līgas sezonai. Par pēdējiem papildinājumiem kļuvuši uzbrūkošie pussargi – Sergejs Vorobjovs un Naisirs Karmona Munjozs.

1998. gadā dzimušais Naisirs ir kolumbiešu labās malas pussargs, kurš ar komandu paspējis aizvadīt vairākas spēles, pie tam pamanījies izcelties ar diviem vārtu guvumiem. Vienreiz viņš izcēlās Viļņas Ziemas kausa finālā, savukārt pēdējo reizi izcēlās Mercure kausa izcīņā, gūstot vārtus pret Tukuma komandu. Līdz šim Naisirs spēlēja Kolumbijā, kur pārstāvēja Independiente Medellin. Līgums ar talantīgo pussargu noslēgts uz divām sezonām.

Savā dzimtajā pilsētā atgriezies arī cits pussargs Sergejs Vorobjovs. 1995. gadā dzimušais Vorobjovs savu profesionālo karjeru pēc pārcelšanās no Daugavpils uzsāka Itālijā, kur 16 gadu vecumā debitēja B sērijā. Turpmākos gadus spēlēja Itālijas gan 3., gan 4. spēcīgākajā līgā, pēc kā atgriezās dzimtenē, pārstāvot RFS un Riga FC komandas. Vienlaikus Vorobjovs paspēja arī debitēt Latvijas pieaugušo izlasē. Daugavpilī Vorobjovs spēlēs līdz vasarai, jo ticis izīrēts no RFS.   

Komandas sastāvā pilnvērtīgi atgriezies arī viens no pagājušā gada līderiem Sedriks Kuadio, kurš Mercure kausa izcīņā izcēlies arī ar savu pirmo vārtu guvumu pēc atgriešanās.




Atpakaļ