Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-03-2018

Arī otrais “Daugavpils kauss” paliek mājās!


Aizvadītajā nedēļas nogalē stadionā “Celtnieks” norisinājās otrais šī gada starptautiskais jauniešu turnīrs “Daugavpils Cup”. Desmit komandu konkurencē par uzvarētājiem atkal kļuva mājinieki. Sveicam ar triumfu U15 vecuma grupā trenerus Juriju Sokolovu un Valeriju Afanasjevu.

Trīs dienu garumā kopumā tika aizvadītas 30 spēles. Pirmajā turnīra fāzē komandas tika sadalītas divās apakšgrupās, pēc kā sekoja izslēgšanas spēles. A apakšgrupā dominēja BFC Daugavpils-1, kas uzvarēja visās spēlēs, neielaižot nevienus vārtus. Līdzīgā stilā pirmo vietu B grupā ieguva RFS, kas droši pieveica pretiniekus visos dueļos. A grupā otro vietu izrāva Madonas BJSS, par diviem punktiem apsteidzot JFA Jelgava, bet vēl par punktu SK “Supernova”.

B grupā labas iespējas uz iekļūšanu divniekā bija BFC Daugavpils-2, taču pēdējā spēlē pret Vidzemes FC kārotās uzvaras vietā neizšķirts 1:1, kas pavēra ceļu uz pusfinālu Pleskavas “Strela”. Pusfinālos Daugavpils ar 2:0 pieveica viesus no Krievijas, savukārt RFS ar 3:0 pieveica Madonas BJSS.

Bronzas spēlē Pleskavas jaunieši pieveica Madonu ar 2:0, savukārt Daugavpils ļoti skatāmā spēlē ar 1:0 izrāva panākumu pret RFS! BFC Daugavpils-2 turnīru noslēdza ar 3:0 panākumu pār Vidzemes FC, kas deva septīto vietu.

Par labāko turnīra vārtsargu kļuva Edvards Šipicins (RFS), par labāko aizsargu tika nosaukts Artjoms Nosovs (Strela Pskov), par labāko pussargu kļuva mūsu Iļja Ļeščovs, bet par labāko uzbrucēju Oļģerds Raščevskis! Labākā snaipera tituls RFS spēlētājam Raitim Bankovskim.




Atpakaļ