Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-03-2018

29. aprīlī Daugavpilī “Big Bank Skrien Latvija” Daugavpils posms


27. martā Daugavpils Domē notika organizatoriskā sanāksme. Piedalījās skrējiena organizatoru pārstāvji, Daugavpils pašvaldības iestāžu un dienestu pārstāvji.

Skrējiena organizatori augstu novērtēja organizācijas līmeni pilsētā pagājušajā gadā. Maršruti šogad netiks mainīti, būs pusmaratona distance, 5 km skrējiens, distances bērniem, mazuļu rāpošana. Jaunums ir “Mans skrējiens Latvijai”, kas veltīts Latvijas simtgadei. Tā būs 2 km distance bez laika kontroles.

Daugavpils dienesti ir gatavi pasākuma norisei. Tika runāts par kārtības nodrošināšanu, drošību, sabiedriskā transporta kustību pasākuma laikā. Par to iedzīvotājus vēl informēs.

Aprīļa sākumā pilsētā būs arī vides reklāmas par sportisko pasākumu, bet 13. aprīlī norisināsies akcija “Skrien Daugavpils”, lai popularizētu pasākumu un aicinātu iedzīvotājus piedalīties skrējienā.

Īpaši aicināti ir bērni un jaunieši, jo līdz 17. aprīlim skrējienam var reģistrēties maksājot 1 eiro. Tā ir akcija, ko nodrošina organizatori sadarbībā ar Daugavpils Domi.

Reģistrācija un informācija www.bigbankskrienlatvija.lv

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ