Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-01-2012

“Lokomotīve” jauno sezonu sāks 15. aprīlī Lodzā


Kļuvis zināms 2012. gada Polijas 1. spīdveja līgas kalendārs. Tas paredz, kaDaugavpils“Lokomotīve” pirmo reizi uz treka dosies 15. aprīlī, kad viesos tiksies ar Lodzas “Orzel”.

 

Gaidāmajā sezonā par tikšanu Ekstralīgā cīnīsies septiņas komandas, no kurām galvenās favorītes lomu atvēl Gņežno “Start”. Šī komanda jau parakstījusi līgumus ar tādiem  pazīstamiem spīdvejistiem kā Antonio Lindbeks, Bjarne Pedersens, Adams Skurņickis, Magnuss Zeterstrēms, Skots Nikolss un citiem.

 

Ar šo vienību “Lokomotīve” pirmo reizi tiksies 6. maijā izbraukumā, bet pirmās sacīkstes 2012. gada sezonā paredzēts aizvadīt 15. aprīlī viesos pret Lodzas “Orzel”. Tieši pēc nedēļas pirmo reizi spīdvejisti atrādīsies savas publikas priekšā, kad uzņems Grudzjoncas “GTŽ”.

 

Vēl pirms jaunās sezonas sākuma kļuvis skaidrs, ka “Start” un Ostruvas vienības čempionātu iesāks ar -3 punktiem turnīra tabulā, jo klubi nav nokārtojuši visas parādsaistības, bet tam noteiktais termiņš jau pagājis. “Lokomotīve” ar šīm problēmām tika galā visātrāk no visām vienībām.

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ