Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-03-2018

Pirmajā Daugavpils Cup uzvar mājinieki


No 16. līdz 18. martam Daugavpilī norisinājās pirmais sezonas “Daugavpils Cup” turnīrs. 2002. dzimšanas gada komandu turnīrā triumfēja Sergeja Pogodina trenētā BFC Daugavpils-1. Izšķirošajā spēlē ar 1:0 tika pieveikta Pskov-747.

Pirmais no desmit “Daugavpils Cup” turnīriem bērniem norisinājās no piektdienas līdz svētdienai. Septiņu komandu konkurencē par labākajiem kļuva turnīra organizētāji. Visa turnīrā garumā BFC Daugavpils neielaida nevienus vārtus, toties iesita 31! Par turnīra labāko vārtu guvēju kļuva Jevgeņijs Miņins, kurš iesita izšķirošos un uzvaras vārtus arī fināla spēlē pret Pleskavas vienaudžiem no Krievijas. Jāpiemin, ka izšķirošajā cīņā netrūka asumu un praktiski visu otro puslaiku Daugavpils spēlēja 9 pret 11. Neskatoties uz mazākumu, minimālu uzvaru izdevās noturēt. Citās spēlēs mūsu komanda ar 1:0 pieveica “Supernova”, ar 6:0 Utenas “Utenis”, 14:0 ar Rēzeknes FA, 4:0 pret BFC Daugavpils-2003, kā arī 5:0 pret Visagino SC.

Pleskava izcīnīja uzvaras piecās spēlēs un ar 15 punktiem pārliecinoši ieņēma otro pozīciju. Līdz pat pēdējai spēlei uz bronzu pretendēja BFC Daugavpils-2003, taču pēdējā cīņā ar 0:4 atzina gadu vecāko “Supernova” jauniešu pārākumu. Jāpiemin, ka trešās vietas iegūšanai mūsējiem pietika arī ar neizšķirtu.

Uzvara pār Daugavpili bronzu ļāva izraut “Supernova”, bet ceturto vietu ieguva viesi no Visaginas. Daugavpils-2003 samierinājās ar piekto vietu.  

Par turnīra labāko vārtsargu tika nosaukts mūsējais Aleksejs Šelkovskis, savukārt labākā aizsarga tituls tika piešķirts Aleksejam Kudeļkinam, kurš fināla spēli noslēdza ar savainojumu, tomēr nospēlēja spēli līdz galam.

Nākamais turnīrs jau šo piektdien, kad sacentīsies 2003. gadā dzimušās vienības.




Atpakaļ