Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-03-2011

Sporta ziņas


Sestdien Daugavpils Olimpiskajā centrā tika aizvadītas masu mediju sporta spēles. Astoņu komandu konkurencē uzvaru izrāva Daugavpils Sporta pārvaldes komanda, apsteidzot „Latgales laiku" un „Dautkom".

 

Savas sportiskās iemaņas Olimpiskajā centrā bija gatavas demonstrēt astoņas komandas. Starp masu mediju komandām bija arī Daugavpils Domes un Daugavpils Sporta pārvaldes pārstāvji. Dalībnieki sacentās sešās dažādās stafetēs: florbasketā, dubults-neplīst, aklajās vistiņās, rīmā, Da Vinči, kā arī datortārpā.

 

Vislielākās problēmas žurnālistiem radās konkursā aklās vistiņas, kurā bija jāveic šķēršļu josla ar aizsietām acīm. Jautrības netrūka arī citos uzdevumos. Pirmajās stafetēs vadību uzņēmās televīzija „Dautkom", kam sekoja „Latgales laiks" un Sporta pārvalde. Līderu lokam pēc trešās stafetes pievienojās arī portāls gorod.lv.  Tieši šīs četras komandas savā starpā sadalīja godalgotās vietas.

 

Galu galā uzvara tika Daugavpils Sporta pārvaldei, kas uzvarēja pēdējās trīs stafetēs. Beigās iegūti 17 punkti. Pa 22 punktiem „Latgales laikam" un „Dautkom", bet otrā vieta pienācās „Latgales laikam", kam bija labāki papildrādītāji. Ceturtā vieta gorod.lv (27 punkti), tālāk sekoja Daugavpils Dome (28), bet labāko sešinieku noslēdza portāls duma.lv ar 29 punktiem.

 

Visas komandas saņēma piemiņas kausus un saldās dāvanas.

 

 

Sporta pārvalde - 17

Latgales laiks - 22

Dautkom - 22

Gorod.lv - 27

Daugavpils Dome - 28

Duma.lv - 29

Dinaburg - 36

Sei4as/Grani.lv - 39

 

 

„Latgale" Latvijas čempionātā iegūst bronzu (14.03)

 

Par Latvijas hokeja čempionāta bronzas medaļu ieguvējiem kļuvuši Daugavpils „Latgales" hokejisti, kas pusfinālā piekāpās „Liepājas Metalurgam".

„Latgales" hokejisti Latvijas atklātā hokeja čempionāta regulāro turnīru noslēdza ar trešo vietu, tādēļ pusfinālsērijā līdz tŗīs uzvarām pretiniekos bija turnīra vicelīderi „Liepājas Metalurgs-2", kas cīņā sūtīja savus vislabākos spēkus.

 

Diemžēl pret krietni pieredzējušāko liepājnieku sastāvu daugavpiliešiem lielu izredžu uz panākumu nebija. Trešajā sērijas spēlē gandrīz pilnu Daugavpils ledus halles tribīņu priekšā nācās piekāpties ar 1:8 (vienīgos vārtus „Latgalei" iemeta Leondars Rimjāns), bet sestdien pretinieku pārākums tika atzīts vēl pārliecinošāk - 0:9.

 

Sērijā daugavpilieši piekāpās pretiniekam ar 1:3, kas ļāva noslēgt čempionātu ar bronzas medaļām. Uzreiz pēc spēles beigām daugavpilieši tika apbalvoti ar medaļām. Arī iepriekšējā gadā tika iegūta trešā vieta.

 

Cīkstoņiem godalgas Saldū (14.03)

 

11. un 12. martā Saldū norisinājās starptautisks turnīrs grieķu-romiešu cīņā, kas ticis veltīts F.Arsenjeva piemiņai.

 

Starp dalībniekiem bija vairāk nekā 70 cīkstoņi. Daugavpils godu pārstāvēja Vitālija Vērdiņa un Dmitrija Lapas pārstāvji. Spēcīgā konkurencē tika iegūtas piecas medaļas.

 

Pirmo vietu ieguva Žans Lizbovskis, otrās vietas Vilmāram Friliņam un Igoram Parfjonovam, bet bronza tika Maksimam Murevičam un Artūram Karabaņam.

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ