Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-03-2018

BFC Daugavpils/Progress divas uzvaras 1. līgas kausā


Ar divām uzvarām Mercure Rīga kausa izcīņu uzsākuši BFC “Daugavpils/Progress” futbolisti. Pirmajā spēlē ar 2:0 tika pieveikti JDFS Alberts, bet otrajā ar identisku rezultātu tika pārspēti “Staiceles Bebri”.

Pirmajā turnīra spēlē piektdien daugavpilieši uz Rīgu devās praktiski labākajā sastāvā. Neliela savainojuma dēļ gan nevarēja spēlēt potenciālais uzbrukuma līderis Sedriks Kuadio, taču tas būtiski cīņu neietekmēja. Visas spēles garumā iniciatīva bija mūsu komandas pusē, kas arī vainagojās ar vārtiem. Ar skaistu sitienu no distances puslaika vidū izcēlās Ričards Žaldovskis. Vēl vairākās epizodēs gūt vārtus no labām pozīcijām neizdevās Vugaram Askerovam, Jegoram Morozam un citiem, tādēļ pēc puslaika 1:0 mūsu labā.

Otrajā spēles pusē abas komandas turpināja veidot momentus, bet daudz bīstamāki tie bija pie pretinieku vārtiem. Ļoti labas iespējas palika izniekotas, toties vienā no situācijām beidzot izdevās panākt 2:0. Pēc Žaldovska centrējuma izveicīgākais vārtu priekšā bija Aleksandrs Ivanovs. Uzvara pār JDFS Alberts ar 2:0.

Jau nākamajā dienā gaidīja spēle ar “Staiceles Bebriem”. Salīdzinājumā ar piektdienas spēli šoreiz laukumā devās nominālie dublieri, no kuriem lielākā daļa bija 2000.-2001. gadā dzimušie. Šajā sastāvā tik viegli neklājās un momenti veidojās pie abiem vārtiem. Īpaši aktīvs mūsu sastāvā bija Intars Bohāns, kuram bija 3-4 labas iespējas izcelties, bet pirmajā puslaikā vārti tā arī netika gūti.

Jau pirmajā otrā puslaika minūtē Deniss Kozlovs ar skaistu sitienu beidzot panāca 1:0, bet jau pašās spēles beigās Dainis Sibirjanovs pielika punktu, panākot 2:0! Savā apakšgrupā Daugavpils šobrīd ieņem pirmo pozīciju.




Atpakaļ