Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

16-03-2018

BFC Daugavpils piedzīvo zaudējumu Viļņas Ziemas kausa finālā


Trešdienas vakarā Viļņā BFC Daugavpils futbolisti aizvadīja Viļņas Ziemas kausa izcīņas fināla dueli ar vietējo "Vytis". Šajā mačā komandas galvenais treneris Viktors Morozs ļoti daudz eksperimentēja ar sastāvu un tika piedzīvota neveiksme ar 1:2. Vienīgie vārti pārbaudāmajam futbolistam.

Viļņas Ziemas kausa izcīņas fināls iesāka mūsu komandas pārbaudes spēļu triecienciklu. Četrās dienās mūsu jauniešiem paredzētas trīs spēles. Šī iemesla dēļ gan Viļņā, gan arī nākamajos mačos piektdien un sestdien, pie iespējas uzspēlēt tiks ļoti plašs spēlētāju loks.

Spēlē pret "Vytis" pirmajās 45 minūtēs spēlēja nosacīti dublieru sastāvs, kurā pamatā darbojās gados jaunie futbolisti. Kā atzīmēja komandas treneris Viktors Morozs, puiši centās un pietiekami labi izpildīja spēles plānu, taču pretinieki bija meistarīgāki. Izmantojot paviršu kļūdu, lietuvieši izvirzījās vadībā ar 1:0. Pretiniekiem bija teritoriāls pārsvars, bet pārsvaru palielināt neizdevās, jo pietiekami labi vārtos darbojās Daniils Žadanovs.

Pēc pārtraukuma cīņā devās vadošie futbolisti un spēles ritējums mainījās. Daugavpils pilnībā pārņēma iniciatīvu un izdarīja lielu spiedienu, kas galu galā vainagojās ar vārtu guvumu. Šoreiz ar elegantu sitienu ārpus soda laukuma robežām izcēlās pārbaudāmais futbolists. Diemžēl drīz vien kļūda savā soda laukumā noveda pie vārtu zaudējuma. Neveiksmīgi nospēlēja Leonids Truskovskis, ieraidot bumbu savos vārtos.

Spēles izskaņā atkal liela mūsu vienības ofensīva, kas gan nevainagojās ar panākumiem. Zaudējums ar 1:2.




Atpakaļ