Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-02-2018

Karatē. Eiropas čempionāts


Februāra sākumā Sočos (Krievija) notika Eiropas čempionāts Karatē (45th EKF European Cadet, Junior & 10th U21 Championships).

               Sacensībās piedalījās karatisti no 45 Eiropas valstīm (kopā 989 dalībnieki). Latvijas komandu pārstāvēja 25 sportisti, 6 treneri un 3 tiesneši.

               Labākos rezultātus šajās sacensībās no Latvijas sportistiem uzrādīja Leons Gaiduks, kurš izcīnīja 3.vietu, un A.Stepanovs un L.Kuzmins, kuri ieņēma 5.vietas (visi Rīgas klubu pārstāvji). Diemžēl Ēriks Mednikovs, kurš pārstāvēja Daugavpils Karatē Akadēmiju “LFSKA” Eiropas čempionātā kategorijā «Junior kumite male, +76kg», sacensību sākumā zaudēja vācu sportistam un izstājās no cīņas par medaļām.

               Pasaules sacensību kopvērtējumā Ēriks Mednikovs ir viens no 20 stiprākajiem karatistiem savā kategorijā. Gaidīsim no viņa jaunus sasniegumus tuvākajā nakotnē.

 

Karatē akadēmijas "LFSKA" prezidents Andrejs Komars pateicas visiem, kas atbalstīja un palīdzeja sagatavoties un piedalīties mūsu sportistam 
Eiropas čempionātā. 

 

Sīkāka informācija Akadēmijas “LFSKA” mājas lapā: www.karateshotokan.lv

 

            Čempionāta rezultāti: https://wkf.net/imagenes/campeonatos/ekf-junior-resultados-2018-ekf-junior-cadet-u21-championships-sochi-russia-february-2-4-001.pdf

 

        Pasaules reitings: http://setopen.sportdata.org/wkfranking/ranking_main.php#ranking

 

 Autors: info LFSKA




Atpakaļ