Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-01-2012

“DU” basketbolistes cienīgi pretojas čempionēm


Latvijas Sieviešu basketbola līga cienījami pret pārliecinošo turnīra līderi “TTT Rīga” izdevās nospēlēt “Daugavpils Universitātes” meitenēm. Beigās zaudējums ar 46:96. 22 punkti Kristīnai Eglei.

 

“TTT Rīga” šogad sapulcējusi nepārprotami labāko sastāvu visā Latvijā un teju vai Baltijā. Uzvaras seko cita citai, pie tam atsevišķos mačos pārsvars ir tuvu 100 punktiem. Arī daugavpilietes līdzšinējās tikšanās reizēs bija zaudējušas ar vismaz 60 punktiem. Šoreiz tika nospēlēts krietni vien labāk.

 

Pirmajā ceturtdaļā laukumā ritēja līdzvērtīga spēkošanās. Pēc nospēlētām desmit minūtēm tikai 20:23. Turpinājumā sāka izpausties pretinieču pārākums fiziskajā sagatavotībā, pie tam arī rezervistu soliņš viņām bija krietni garāks. Jau ierasti, ka bez variantiem tika zaudēta cīņa zem groziem (14:46), bet rezultātu izdevās noturēt visnotaļ solīdu. Zaudējums ar 46:96.

 

Rezultatīvākā ar 22 punktiem mūsu komandā bija Kristīna Egle, bet ar 13 punktiem viņai sekoja Santa Baltace. Produktīvs mačs Oļesjai Jevsejevai, kurai septiņas piespēles, seši punkti un tikpat atlēkušās bumbas. Iespēja uzspēlēt tika dota deviņām basketbolistēm. Uzvarētāju rindās 32 punkti un 10 atlēkušās bumbas Latvijas sieviešu izlases kapteinei Guntai Baško-Melnbārdei.

 

Nākamā spēle 15. janvārī savā laukumā pret Liepāju.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ