Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

22-02-2018

U9 grupas jaunieši pirmo reizi piedalījās turnīrā Baltkrievijā


No piektdienas līdz pat svētdienai BFC Daugavpils 2009. dzimšanas gada komanda samēroja savus spēkus ar spēcīgiem pretiniekiem turnīrā “Minsk Cup 2018”. Sešās spēlēs tika izbaudīts gan uzvaras prieks, gan zaudējumu rūgtums.

Ivana Maksimčuka un Ivara Caunes vadītajiem jauniešiem šis bija pirmais izbraukums uz Baltkrieviju. Starp pretiniekiem bija ļoti spēcīgas futbola skolas no Baltkrievijas, Ukrainas, Krievijas.

Treneris Ivans Maksimčuks: “Man vienmēr paticis šis turnīrs, jo tajā piedalās dažāda līmeņa komandas. Ir skolas, uz kuru fona mums ir grūti parādīt savu meistarību, savukārt citas komandas ir vai nu mūsu, vai arī nedaudz zemāka līmeņa. Ņemot vērā to, ka šajā vecumā uzvaras nav galvenais, centos dot iespēju uzspēlēt visiem. Viennozīmīgi mums nebija nozīmīgi izcīnīt uzvaras visās spēlēs. Žēl, ka neilgi pirms turnīra veselības problēmu dēļ izkrita viens no mūsu komandas līderiem. Esmu ļoti apmierināts ar redzēto, jau tagad ir skaidrs, pie kā mums turpmāk jāstrādā vairāk.”

Apakšgrupā mūsu jaunieši piekāpās Minskas “Dinamo” (0:4), Kijevas “Dynamo” (1:3) un Maskavas vienaudžiem (0:4). Spēlēs par vietām ar 1:3 atzinām Mogiļevas “Dnepr” pārākumu, savukārt turpinājumā panākums pār Minskas BGU (4:3), kā arī zaudējums pēcspēles sitienos Borisovas jauniešiem – 3:3 pamatlaikā un 0:1 pendelēs.

Turnīra gaitā puiši kopā ar treneriem devās pamācošās ekskursijās, piemēram, uz zooloģisko dārzu un delfināriju.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ