Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-02-2018

BFC Daugavpils izcīna uzvaru pār Viļņas “Žalgiri”


Viļņas Ziemas kausa izcīņā BFC “Daugavpils” izcīnījusi otro uzvaru, sniegotā laukumā ar 2:0 pārspējot Viļņas “Žalgira” dublierus. Vārtus guva Ričards Žaldovskis un Jegors Morozs.

BFC “Daugavpils” rēķinā pirms pēdējās apakšgrupu turnīra spēles bija četri punkti (uzvara, neizšķirts un tehniskais zaudējums, jo stadions “Celtnieks” nebija pietiekami sagatavots spēles aizvadīšanai), tādēļ tieši pret “Žalgiri” izšķīrās mūsu komandas pozīcija turnīra tabulā. Bija iespējas saglabāt otro pozīciju, kā arī noslīdēt uz ceturto vietu.

Mūsu gados jauno sastāvu pastiprināja pieredzējušie Valerijs Afanasjevs, Jurijs Sokolovs, kā arī Aleksandrs Ivanovs, kurš atsācis treniņus kopā ar galveno komandu. Spēles gaitu ievērojami ietekmēja piesnigušais laukums, kurš tika aktīvi tīrīts vēl pirms paša spēles sākuma.

Līdzīgā spēlē mūsu komanda izrādījās pārāka ar 2:0. Vārtus ar skaistu tālsitienu guva Ričards Žaldovskis, kuram arī rezultatīva piespēle Jegora Moroza vārtu guvumā. Uzvara nodrošināja mūsu puišiem otro vietu turnīra tabulā.

Daļa mūsu futbolistu aizvadītajā un arī nākamajā nedēļā iesaistīsies dažādu Latvijas jaunatnes izlašu treniņprocesā.

Nākamā spēle paredzēta 21. februārī, kad Rīgā tiksimies ar “Jūrnieku”, bet 24. februārī Viļņas Ziemas kausā pusfināls pret Utenas “Utenis”.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ