Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

23-01-2018

DU frisbija komanda spraigās cīņās tiek pie pirmās uzvaras


Svētdien Kocēnos tika aizvadītas Latvijas Frisbija līgas 2. sabraukuma posma spēles. Daugavpils Universitātes vīriešu komanda aizvadīja trīs saspringtas spēles, tiekot arī pie vienas uzvaras.

Uz sezonas otro sabraukuma posmu Daugavpils ieradās tikai sešu spēlētāju sastāvā, kas lielā mērā ietekmēja komandas sniegumu. Pirmajā spēlē pretī stājās Rīgas komanda “Sirocco”, kas bija spēles favorīte. Neskatoties uz to, visas spēles garumā cīņa ritēja punkts punktā un neilgi pirms spēles laika beigām rezultāts bija 9:9. Diemžēl pašu izskaņu, izmantojot daudz plašāku spēlētāju rotāciju, labāk aizvadīja rīdzinieki, izcīnot uzvaru ar 12:9.

Otrajā spēlē DU tikās ar Inčukalns/Valmiera. Ļoti ātrā spēlē komandas iesāka līdzvērtīgi, bet turpinājumā nospiedošs pārsvars bija daugavpiliešiem. Galarezultāts 13:6 par labu mūsu studentiem.

Ja pirmās divas spēles tika aizvadītas dienas pirmajā pusē, tad noslēdzošā sabraukuma spēle tika spēlēta vakarā. Šoreiz pretiniekos bija “Ogre Nightwatch”. Pieļaujot vairākas rupjas kļūdas cīņas sākumā, DU nonāca iedzinēju lomā ar 2:8 un turpinājumā vairs nespēja atgūties. Spēles beigu rezultāts 7:13.

DU komandas sastāvā šajā posmā spēlēja: Raitis Vabolis, Austris Lakša, Valdis Kromans, Nauris Mackevičs, Augusts Šembels, Aivis Romanovskis.

DU frisbija komanda izsaka lielu pateicību DU Studentu padomei par jauno spēļu formu iegādi, kā arī Daugavpils Universitātes rektoram Arvīdam Barševskim par sniegto atbalstu brauciena organizēšanā.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ