Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-01-2018

U15 puiši LFF Ziemas kausā ieņem otro vietu


BFC Daugavpils 2003. dzimšanas gada komanda aizvadījusi pirmo jaunā gada turnīru. LFF Ziemas kausa izcīņā piecu komandu konkurencē tika ieņemta otrā vieta.

Jurija Sokolova audzēkņi turnīru uzsāka trešdien ar spēlēm pret Tukuma un “Supernova” komandām. Kā atzina komandas treneris, sniegums pirmajā dienā bija pagalam neapmierinošs, tādēļ arī rezultāti nebija iepriecinoši. Smagā spēlē ar 1:0 tika pieveikta “Supernova” (vārti Valerijam Lizunovam), bet otrajā duelī bezvārtu neizšķirts pret Tukumu.

Jāpiemin, ka šī gada Ziemas kausa izcīņas turnīrā nepiedalījās iepriekšējā gada divas labākās valsts komandas “Metta” un “Liepāja”, tādēļ par galvenajām favorītēm tika uzskatītas Rīgas komandas Riga FC un RFS, kā arī mūsu Daugavpils.

Diemžēl pēdējās izredzes uz pirmo vietu turnīrā mūsu komanda zaudēja ceturtdienas pirmajā spēlē, kurā nospēlēja 3:3 ar Riga FC. Interesanti, ka mača gaitā mūsu puiši nonāca iedzinēju lomā 1:3, kā arī palika skaitliskajā mazākumā, tomēr pēdējās minūtēs izrāva neizšķirtu! Ar vārtu guvumiem atzīmējās Niklāvs Konrāds Skrinda, Mareks Mikšto un Oļģerts Raščevskis.

Turnīra pēdējā spēlē mūsu puiši nospēlēja 0:0 ar uzvarētājiem RFS. Noslēguma tabulā Daugavpils ieņēma otro vietu, pārsteidzošu trešo vietu ieguva “Supernova”, apsteidzot Riga FC un Tukuma vienības.

 

Par visa turnira labāko aizsargu tika nosaukts mūsu Maksims Rodčenko.




Atpakaļ