Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

22-12-2017

U – 10 hokejisti gūst starptautisko pieredzi (VIDEO)


Daugavpils jaunie grupas U – 10 hokejisti turpina sezonu, gūstot pieredzi un piedaloties gan izbraukuma, gan vietējos  starptautiskajos turnīros.

Trīs dienas no 15. līdz 17. decembrim Plijas pilsētā Krinica – Zdruj, kas atrodas valsts dienvidos, notika Starptautiskais Ziemassvētku turnīrs.

Tajā piedalījās 2008., 2009. gadā dzimušie bērni no Polijas, Slovākijas, Ukrainas.

Vienīgie Latvijas pārstāvji šajā turnīrā bija Daugavpils komanda.

 Nospēlēja veiksmīgi – 3. vieta 14 komandu vidū. Tas ir labs rezultāts.

Visrezultatīvākie mūsu komandas spēlētāji, kuri iemeta vairāk kā 10 vārtus turnīra laikā, bija Dāvids Daņilovs, Edgars Ablaževičs, Nikita Semjonovs, Andrejs Losāns.

Starptautiskā pieredze ir nepieciešama, tā veicina attīstību un progresu.

Liela loma šajā procesā pieder ieinteresētajiem vecākiem, kuri paši meklē saviem bērniem piemērotus turnīrus, veido draudzīgus kontaktus ar citām komandām un aicina uz spēlēm mūsu pilsētā.

Spēlēt ar stipru pretinieku, prast ne tikai uzvarēt, bet arī zaudēt, būt izturīgiem neveiksmēs – tas ir katra sportista veidošanās ceļa pamats.

20. decembrī mūsu puikas tikās ar saviem vienaudžiem no Sankt – Pēterburgas. Ļoti spēcīga komanda, viena no labākajām Krievijas ziemeļgalvaspilsētā.

Šīs pilsētas hokejistus Daugavpils piesaista ar to, ka tā atrodas samērā netālu no Sankt – Pēterburgas, viņus apmierina piemērotie treniņu apstākļi, labs ledus un Ledus Halles labestīgais personāls. 

Daugavpiliešiem spēle ar Sankt – Pēterburgas komandu kļuva par sava veida meistar klasi, deva nepieciešamo pieredzi, papildināja tehnisko paņēmienu bagāžu un, neskatoties uz zaudējumu, motivēja turpmākajai attīstībai.

Zēniem nākotnē vēl daudz spēļu un treniņu, jo hokeja sezona rit pilnā sparā




Atpakaļ