Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-12-2017

Futbola sezona noslēgta uz krāšņas un pozitīvas nots (VIDEO)


Futbols ir viena no Daugavpils sporta un visas pilsētas vizītkartēm! Turpinot tradīciju, 15. decembrī Daugavpils Olimpiskajā centrā tika svinīgi atzīmēti 2017. gada labākie BFC Daugavpils futbola akadēmijas izcilnieki.

Starp pasākuma viesiem bija arī viens no Daugavpils futbola skolas talantīgākajiem absolventiem Aleksandrs Cauņa. Cauņa ar patīkamām atmiņām atcerējās savus bērnības gadus un uzsvēra, ka šādiem pasākumiem ir liela nozīme.

Starp īpašajiem sezonas noslēguma pasākuma viesiem bija ne tikai Cauņa, bet arī bijušais Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs, kurš kopā ar Latvijas Futbola federācijas un Daugavpils pilsētas domes vadību aktīvi piedalījās jauno sportistu sveikšanā.

Ļoti atzinīgus vārdus Daugavpils futbola akadēmijai veltīja Latvijas Futbola federācijas sporta direktors Dainis Kazakevičs.

Krāšņā pasākuma laikā pie apbalvojumiem tika visu vecuma grupu audzēkņi, kuru kopskaits pārsniedz piecus simtus. Vecākiem kopā ar bērniem bija iespējas piedalīties dažādās stafetēs, savukārt pašā vakara noslēgumā īpaša uzmanība tika veltīta 2011. dzimšanas gada bērniem, jo tieši viņi tika svinīgi iesvētīti futbola akadēmijā, saņemot no Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieka Igora Prelatova rokām savas pirmās futbola formas.

Pārpildītu Daugavpils Olimpiskā centra tribīņu priekšā tika noskaidroti arī foto konkursa “Es un futbols”, kā arī sezonas skaistākā vārtu guvuma titula ieguvēji.

Futbola sezona noslēgta uz krāšņas un pozitīvas nots!




Atpakaļ