Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-12-2017

Daugavpilieši uzvar starptautiskā turnīrā Viļņā


No 8. līdz 10. decembrim BFC Daugavpils U12 vecuma grupas futbolisti kļuva par starptautiskā turnīra BFA Cup uzvarētājiem! Piecās spēlēs pret Lietuvas un Baltkrievijas komandām ne reizi mūsu komanda nezaudēja.

BFA kausa izcīņa norisinājās Viļņā, kur mūsu puiši sacentās turnīrā ar Polijas, Baltkrievijas, Lietuvas un Latvijas komandām. Savā apakšgrupā mūsu futbolisti nospēlēja 0:0 pret BFA (Baltijas Futbola akadēmija), ar 2:1 pārspēja Viļņas futbola skolu, kā arī sagrāva Minskas BGU (6:0) un “Ateitis” futbola skolu (9:0).

Pirmā vieta turnīra tabulā ļāva iekļūt lielajā finālā, kur pretī stājās šīs vecuma grupas Lietuvas čempioni FM Vilnius. Spraigā spēlē pamatlaikā neviena no komandām vārtus neguva, bet pēcspēles sitienu sērijā pārāki bija mūsējie!

Komandas galvenais treneris Ivans Maksimčuks pēc turnīra noslēguma par labākajiem futbolistiem nosauca Alekseju Silibitkinu. Ņikitu Jemeļjanovu, Vladislavu Razumejevu, Robertu Linardu un Milānu Tihonoviču.

Par turnīra labāko vārtsargu organizatori nosauca Vladislavu Razumejevu, savukārt Aleksejs Silibitkins tika atzīts par labāko uzbrucēju. 




Atpakaļ