Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-12-2017

Piektdien notiks Futbola sezonas noslēguma vakars


Piektdien, 15. decembrī, Daugavpils Olimpiskā centra A zālē norisināsies tradicionālais sezonas noslēguma pasākums, kurā piedalīsies apmēram tūkstotis ar futbolu saistīti cilvēki. Pasākuma sākums paredzēts plkst. 18:00.

Futbola sezonas noslēguma pasākums jau tradicionāli ir viens no lielākajiem sporta pasākumiem pilsētā, jo to apmeklē ļoti liels cilvēku skaits. Daugavpils Olimpiskā centra tribīnes allaž ir praktiski pārpildītas. Arī šogad tiek plānots, ka pasākumā klātienē piedalīsies ap 1000 cilvēkiem.

Pasākuma gaitā tiks sveikti Latvijas jaunatnes un pieaugušo čempionātu laureāti, labākie futbolisti savās vecuma grupās, kā arī konkursu “Es un futbols”, “Sezonas skaistākais vārtu guvums” uzvarētāji. Starp īpašajiem pasākuma viesiem šogad būs viens no pēdējās desmitgades Latvijas labākajiem futbolistiem Aleksandrs Cauņa, kā arī bijušais Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs. Pasākumu klātienē apmeklēs arī Latvijas Futbola federācijas sporta direktors Dainis Kazakevičs.

Atskaitot apbalvošanas ceremoniju, bērni kopā ar vecākiem iesaistīsies dažādās stafetēs. Pie apbalvojumiem pasākuma laikā tiks visi akadēmijas futbolisti, bet īpaša šī diena būs 2011. dzimšanas gada futbolistiem, kuri tiks oficiāli iesvētīti BFC Daugavpils rindās, saņemot arī savu pirmo futbola ekipējumu.

Tiekamies Daugavpils Olimpiskajā centrā plkst 18:00!




Atpakaļ