Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

06-12-2017

Nosaukti pretendenti uz gada balvu sportā 2017


4. decembrī Latvijas Olimpiskā komiteja nosauca pretendentus uz Latvijas gada balvu sportā desmit nominācijās. 
Starp nominantiem ir arī vairāki Daugavpils sportisti. 

Par Latvijas labākās sportistes godu cīnīsies mūsu slavenā cīkstone Anastasija Grigorjeva, kura šogad ieņēma 2.vietu Eiropas čempionātā un 3.vietu Pasaules čempionātā. Starp nominantiem uz šo balvu ir arī tādas pazīstamas sportistes, kā- šī gada Francijas atklātā čempionāta tenisā uzvarētaja Aļona Ostapenko, pasaules čempionāta bronzas medaļniece svarcelšanā Rebeka Koha, Latvijas rekordu septiņcīņā labojusī vieglatlēte Laura Ikauniece-Admidiņa, Maljorkas WTA turnīra uzvarētāja Anastasija Sevastova. 
Par labāko tehnisko sporta veidu sportistu balvu cīnīsies arī mūsu šī gada Eiropas čempions spīdveja Andžejs Lebedevs. Vēl šajā nominācijā pieteikti Eiropas čempionāta rallijkrosā 2. vietas ieguvējs Artis Baumanis un pasaules čempions motokrosā Pauls Jonass. 

Starp nominantiem uz gada uzlecošās zvaigznes balvu pieteikts Daugavpils izcilais daiļslidotājs Deniss Vasiljevs. Nominantu vidū ir arī pasaules kausa U-23 riteņbraukšanā (MTB) ieguvējs Mārtiņš Blūms un Eiropas čempione U-23 vieglatlētikā ( 400m) Gunta Latiševa-Čudare. 

Savukārt portālā DELFI uzsākts līdzjutēju balsojums par Latvijas populārāko sportistu, kur var nobalsot par Anastasiju un Andžeju. 

Latvijas Gada balva sportā apbalvošanas ceremonija notiks 21. decembrī, tiešraidi nodrošinās LTV1 plkst.21:00. 
Novēlām veiksmi mūsu sportistem un atbalstam viņus balsojot portālā DELFI! 




Atpakaļ