Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-12-2017

DU frisbija komanda ieņem 4. vietu Latvijas Universiādē


No 2. līdz 3. decembrim Kocēnu sporta namā norisinājās Latvijas Universiāde frisbijā jauktajā grupā. Daugavpils Universitāti pārstāvēja divas komandas un abas ierindojās ceturtajā vietā.

Šogad Latvijas studentu čempionāts atzīmēja savu desmito jubileju, tādēļ pirmo reizi tika rīkots turnīrs ne tikai studentu, bet arī absolventu komandām. Daugavpils Universitāte turnīram pieteicās gan ar studentu, gan absolventu vienībām.

Pirmajā sacensību dienā tika aizvadītas grupu turnīru cīņas un tajās abām komandām bija praktiski identiski rezultāti. Studentu komanda izcīnīja uzvaru pār Vidzemes augstskolu (11:3), kā arī piedzīvoja zaudējumu pret RTU (6:11), Rīgas Stradiņa universitāti (6:9), kā arī Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju (4:11). Absolventi tika pie pārliecinoša panākuma pār RSU, kā arī piekāpās RTU, LU un Vidzemes augstskolas spēlētājiem.

Abas komandas pēc grupu turnīra spēlēm nodrošināja sev cīņu par bronzas godalgām, tomēr abas komandas šajos mačos cieta zaudējumus. Studentu komanda atkārtoti atzina RSU pārākumu, savukārt absolventi nespēja tikt pie panākuma pret Vidzemes augstskolu.

Noslēguma tabulā abas komandas ierindojās ceturtajā vietā. Par visa turnīra vērtīgāko spēlētāju starp absolventēm-sievietēm tika atzīta Daugavpils Universitātes frisbija spēlētāja Evija Arste.

DU frisbija komanda izsaka milzīgu pateicību Daugavpils Universitātei par brauciena organizēšanu, kā arī studentu padomei par jaunajām spēļu formām.

Daugavpils Universitāti šajā turnīrā pārstāvēja: Evija Arste, Andrejs Sergejevs, Rihards Znotiņš, Raitis Vabolis, Lauris Priede, Loreta Šķēle, Anastasija Isajeva, Anastasija Smoļakova, Nauris Mackevičs, Elīna Bogdanova, Valdis Kromans, Anastasija Maļiņņikova, Aivis Romanovskis, Austris Lakša, Kristīne Babris, Brigita Greļevska.

 




Atpakaļ