Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-12-2011

Šāvēji kļūst par Latvijas čempioniem


16. decembrī Rīgā par Latvijas čempioniem izdevās kļūt Daugavpils BJSS jauno šāvēju komandai. Mums uzvara komandu ieskaitē, kā arī vairākas godalgas individuālajā vērtējumā.

 

Latvijas čempionāts ložu šaušanā 1997. un vēlāk dzimušo grupā bijis ļoti sekmīgs daugavpiliešiem. Daugavpils BJSS komanda iekrāja 250 punktus, par 33 apsteidzot Dobeles vienību, kas garantēja pirmo vietu komandu ieskaitē.

 

Panākumi arī individuālajā ieskaitē. Šaušanā ar mazkalibra ieroci no 25 metru attāluma (30 šāvieni, katram no tiem tiek dotas 3 sekundes) par Latvijas čempionu kļuva Mihails Zaharevskis. Trešo vietu šajā vingrinājumā izcīnīja Emīls Tams.

 

Meitenēm otrā vieta Santai Grimailovai, bet trešā palika Beāte Tame. Lēnajā šaušanā ar mazkalibra ieroci no 25 metriem otrā vieta un sudraba medaļa Pāvelam Jerjomenko. Viņam līdz uzvarai pietrūka tikai viena punkta.

 

Meiteņu konkurencē Diāna Mironova bija otrā, bet vēl vienu trešo vietu ieņēma Beāte Tame. Mūsu komanda tika apbalvota ar uzvarētāju kausu, bet individuālie laureāti saņēma medaļas un diplomus. Sacensībām daugavpiliešus gatavoja treneri Vasīlijs Leonovs un Dmitrijs Vasiļjevs.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ