Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-12-2011

Pārtrūkst „DU” volejbolistu uzvaru sērija


Spēlējot bez diviem pamatsastāva spēlētājiem, ar zaudējumu nācies samierināties „Daugavpils Universitātei”, kas savu skatītāju priekšā Schenker līgas mačā četros setos piekāpās igauņu „Parnu”.

 

Pērnavas volejbolisti uz Daugavpili ieradās pēc pārliecinošas uzvaras Rīgā pār „Lāse-R”. Daugavpilī tik viegli viņiem neklājās, jo „DU” izrādīja sīkstu pretestību. Neskatoties uz to, ka šoreiz nespēlēja Andris Krūmiņš un Haralds Regža, daugavpiliešiem izdevās uzvarēt pirmo setu ar 25:23.

 

Otrajā setā noteikumus diktēja viesi, tomēr galotnē „DU” bija tuvu tam, lai atspēlētu pat astoņu punktu deficītu. Panākuši 21:22, beigās mājinieki tomēr neizturēja, piedzīvojot zaudējumu ar 21:25.

 

Trešajā setā panākums bija vēl tuvāk, taču atkal labāki galotnē bija igauņi, uzvarot ar 25:23. Ceturtajā setā viņiem uzvara ar 25:14, kaut gan šāds iznākums pilnībā neataino notikumus uz parketa. Zaudējums četros setos, kaut gan uzvara nebija tālu.

 

Pēc pirmā apļa „DU” turnīra tabulā ieņem dalītu 3.-4. vietu. No Latvijas četrinieka tieši mūsu vienība atrodas visaugstāk.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ