Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-11-2017

Balso par sezonas skaistāko vārtu guvumu!


Jaunatnes futbola čempionāta ir noslēgusies, bet mēs nekādi nespējam izlemt, kurš tad ir bijis sezonas skaistākais vārtu guvums? Šī iemesla dēļ ir nepieciešama Jūsu palīdzība!

Futbola sezonas noslēguma vakarā 15. decembrī tiks paziņots 2017. gada Latvijas jaunatnes čempionāta sezonas skaistākā vārtu guvuma autors. Akadēmijas vadība kopā ar treneriem ir izvēlējušies trīs skaistākos vārtu guvumus katrā vecuma grupā un nu pienācis laiks balsojumam!

Katru nedēļu mūsu “Facebook” lapā būs iespēja balsot par savu favorītu. Atlases pirmajā kārtā Jūsu uzmanībai tiks piedāvāti 15 labākie vārtu guvumi, kuri tiks sadalīti trīs pusfinālos. No katra pusfināla pēc skatītāju balsojuma nākamajai kārtai kvalificēsies divi labākie vārtu guvumi. Tādā veidā tiks noskaidrotas visas finālistes, par kurām varēs balsot lielajā finālā! Uzvarētājs tiks paziņots sezonas noslēguma vakarā!

Konkursa noteikumi ir ļoti vienkārši – visu pusfinālistu un finālistu video tiks izvietoti “Youtube” kanālā, bet balsot varēs mūsu “Facebook” lapā, komentāru sadaļā atstājot sava favorīta kārtas numuru. Tiks ņemti vērā tikai tie balsojumi, kuri tiks atstāti tieši mūsu “Facebook” lapā zem katra konkrētā video.

Finālā tiks ņemts vērā ne tikai skatītāju balsojums, bet arī akadēmijas vadības un treneru viedoklis! Izbaudām un balsojam!

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ