Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-11-2017

4. novembrī Daugavpils Olimpiskajā centrā norisinājās Latvijas meistasacīkstes jauniešiem cīņas sporta veidos


Kopumā šajās sacensībās  piedalījās 234 jaunie cīkstoņi no 16 komandām. Pasākumu rīkoja Latvijas Cīņas federacija sadarībā ar Daugavpils pilsētas Domi.

Daugavpils Bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi atkal ir pierādījuši, ka mūsu cīņas skola ir labākā Latvijā. Visos trijos cīņas sporta veidos mūsu cīkstoņi komandu ieskaitē bija parliecinoši labākie.

Brīvajā cīņā ar milzīgu pārsvaru pirmo vietu izcīnija Daugavpils BJSS komanda ar 188 punktiem. Otrā vieta Krišjāņa Kundziņa specializētajai cīņas sporta skolai – 55 punkti, un trešā vieta sporta klubam ‘’Milons’’ (Jelgava) – 47 punkti.

Par čempioniem kļuvuši Vaišnerovičs Romualds, Naglis Daniils, Timpers Pāvels, Mamedovs Gaidars. Otrās vietas izcīnīja Orlovs Pāvels, Šinkorenko Aleksandrs, Pobjaržins Ričards, Spoģis Raimonds, Loginovs Nikita. Uz trešā pjedestāla pakāpiena pacēlušies Vasiljevs Deniss, Visockis Artūrs, Guljatins Aleksejs, Mamedovs Sahils, Jeferovs Daniils, Puškarjovs Danila.

Grieķu romiešu cīņas ieskaitē Daugavpils BJSS komanda guva 145 punktus un pirmo vietu. Otrā vieta Liepājas Kompleksās sporta skolai ( 124 punkti) un trešā vieta Bērnu un jaunatnes centram “Daugmale”- 87 punkti.

Par čempioniem mūsu komandas sastāvā ir klūvuši Geikins Konstantins, Jakovļevs Jakovs, Šeškens Artūrs, Suhockis Edgars un Filimonovs Artemijs.

Otrās vietas izcīnīja Markovs Dmitrijs, Geikins Artjoms, Parfens Dmitrijs.

Trešā vieta Tihomirovam Oļegam, Bajandinam Aleksandram, Bizņa Sergejam, Filimonovam Stepanam.

Arī meiteņu konkurencē Daugavpils ir starp labākajiem cīnītājiem. Daugavpils BJSS komandai 78 punkti, klubam “Sparta” – 36 punkti un Krišjāņa Kundziņa sporta skolai 19 punkti.

Par čempionēm kluvušas Dedele Irina un Fjodorova Sandra, otrā vieta Krastrai Viktorijai un Maslovai Diānai un trešā vieta Kuhoronokai Arinai un Daleckai Sabinai.

Par labākajiem treneriem atzīti mūsu Sergejs Kursītis, Artjoms Petkuns un Ļubova Kopilova.

Sportistus gatavoja Golubevs Vladimirs, Plisko Česlavs, Novojonoks Jevģenijs, Kolosovs Ivans, Verdiņš Vitālijs, Lapa Dmitrijs, Jurkjāns Aleksandrs, Irina Petrova.

Apsveicam sportistus un viņu trenerus.

Foto: https://www.facebook.com/wrestlinglv/?hc_ref=ARRtLfnLpymLMDUwQ9XqbMZSyugjRV_bbh9EyT0wqhUW2JtqBooqRiuUem64frmpnfY

Rezultati:

http://wrestling.lv/kalendars/#1486378853673-d60a3391-7841




Atpakaļ