Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

03-11-2017

Arī šogad konkurss “Es un futbols”!


Jau pēc pusotra mēneša 2017. gada 15. decembrī norisināsies tradicionālais futbola sezonas noslēguma vakars, kurā tiks apbalvoti visi mūsu futbola akadēmijas izcilnieki, kā arī visi audzēkņi tiks pie vērtīgām piemiņas balvām. Arī šogad BFC Daugavpils aicina savus sekotājus aktīvi iesaistīties konkursos!

Foto konkursā "Es un futbols" var piedalīties ikviens. Lai iesaistītos cīņā par uzvaru, ir jāievēro tikai daži pavisam vienkārši noteikumi. Pirmkārt, uz e-pasta adresi info@bfcdaugavpils.lv jānosūta fotogrāfija, kurā esat redzams Jūs, Jūsu ģimene, Jūsu draugi vai kāds cits ar futbola bumbu, futbola vārtiem, futbola cimdiem utml. Galvenais, lai šī bilde būtu saistīta ar futbolu. Nosūtot foto attēlu, jānorāda e-pasta tēmas nosaukums "Es un futbols", kā arī aprakstā būtu jābūt atzīmētiem attēlā redzamo cilvēku vārdiem un kontaktinformācijai. 


Foto attēlus ir iespēja iesūtīt līdz 25. novembrim (ieskaitot). Visus iesūtītos foto attēlus izskatīs īpašā mūsu futbola akadēmijas žūrija, bet 12 labākie attēli tiks publicēti mūsu "Facebook" lapā, kur par labāko varēs nobalsot ikviens. Izvērtējot "Facebook" lietotāju balsojumu, kā arī žūrijas vērtējumu, 15. decembra futbola sezonas noslēguma vakarā tiks apbalvots uzvarētājs!

2016. gadā par konkursa uzvarētāju kļuva Martins Aleksejevs, sīkstā cīņā apsteidzot Ralfu Baško.

Šī gada pasākumā tiks apbalvots arī labākais no mūsu akadēmijas futbolistiem nominācijā “Sezonas skaistākais vārtu guvums”. Skatītāju vērtējumam mūsu “Facebook” lapā tiks atlasīti šīs balvas nominanti, bet uzvarētājs tiks noteikts ar skatītāju un žūrijas balsojuma palīdzību.

Konkursu laureāti saņems vērtīgas dāvanas no mūsu akadēmijas un Latvijas Futbola federācijas. 




Atpakaļ